30.09.2018 – Aksjeanalyser.com jobber nå altså med en ny og større analysesak og hvor det vil bli presentert Aksjeanalyser.com sine fem favorittaksjer innenfor shippingsektoren på Oslo Børs for de neste 6-12 måneder.

Denne anlysesaken vil bli publisert tirsdag formiddag 02. oktober for Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer. Noen av analysene vil også bli tilgjengelige for de med ordinært medlemskap.

Dette vil altså være de fem aksjer på Oslo Børs innenfor shippingsektoren som Aksjeanalyser.com ser det største potensialet for på 6-12 måneders sikt.

Flere av disse aksjene vurderes til å være gode doblingskandidater på 6-12 måneders sikt, og alle disse fem favorittaksjene innenfor shippingsektoren på Oslo Børs vurderes til å ha et betydelig potensiale både på kort og lang sikt.

Mange analytikere mener nå at shippingsektoren kan stå foran en kraftig opptur fremover.

[Hegnar.no 25/9-2018]: Kan disse snart bli «cash-maskiner» igjen?

Kan supertankerne snart leve opp til klengenavnet sitt – Very Large Cash Carrier – igjen? Tre meglerhus mener ja.

Les mer hos Hegnar.no her…

[Hegnar.no 24/9-2018]: Stålbull på shipping frem mot 2020

Clarksons Platou Securities er svært bull på en rekke shippingnavn, men velger å trekke frem fire favoritter i en fersk rapport. To av disse kan doble seg mot 2020, tror meglerhuset som ikke frykter en handelskrig.

Les mer hos Hegnar.no her…

Aksjeanalyser.com har banket børsen igjen og igjen og igjen med mange og omfattende analysetjenester tidligere som f.eks.:

Den 13. desember 2017 presenterte Aksjeanalyser.com sine 15 favorittaksjer for 2018 innenfor olje- og offshoresektoren på grunnlag av at Aksjeanalyser.com så for seg en sterk oljepris i året som kom og som Aksjeanalyser.com mente kunne stige fra den gang rundt USD 60.00 og kanskje helt opp i mot USD 80.00 – 100.00 på 12 måneders sikt. Fredag endte for øvrig oljeprisen rundt USD 83.00. Disse 15 favorittaksjene innen olje- og offshoresektoren presentert den 13. desember 2017 er nå opp solide 40 prosent, mens Oslo Børs i samme periode er opp 17 prosent.

Den 07. mars 2018 presenterte Aksjeanalyser.com sine da tre favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs. Disse tre aksjene er nå opp solide 31 prosent, mens Oslo Børs i samme periode er opp 15 prosent.

Den 15. april 2018 presenterte Aksjeanalyser.com sine da åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs. Disse åtte aksjene er nå opp solide 36 prosent, mens Oslo Børs i samme periode er opp 12 prosent.

Den 09. juli 2018 presenterte Aksjeanalyser.com sine da fem favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs. Disse fem aksjene er nå etter mindre enn tre måneder opp solide 17 prosent, mens Oslo Børs i samme periode er opp 7 prosent.

Den 17. september 2018 presenterte Aksjeanalyser.com for sine VIP medlemmer ti doblingskandidater på Oslo Børs med 6-12 måneders sikt. Disse ti aksjene er nå etter bare to uker opp 6.87 prosent, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 3.46 prosent.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!!

Bestill ditt VIP medlemskap her i dag – Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

NB! Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…