Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på Oslo Børs (OSEBX) og har også sett nærmere igjen på en av sine i lang tid favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs. Aksjen hele 10-doblet seg før den nå har konsolidert i ett års tid. Nå kan det være like før aksjen bryter opp i fra denne store konsolideringsformasjonen og da kan aksjen bli en god doblingskandidat i fra dagens kursnivå de neste 6-12 måneder. For få dager siden kunne VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com lese om en aksje som kunne bli en kursrakett fremover, og i går steg aksjen rundt 10 prosent og er videre opp nye 10 prosent i dag. Tomra som Aksjeanalyser.com har hatt en rekke positive analyser av er også kraftig opp i dag etter selskapets kapitalmarkedsdag nå i dag. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av supertilbud på VIP medlemskap nå frem til 30. sept. 2018 og hvor du får hele 50% rabatt!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: