Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en soleklar børsvinner seneste månedene, og som Aksjeanalyser.com var tidlig ute med positive analyser av som f.eks. for en måned siden den 08.08.2018. Aksjeanalyser.com skrev den gang om aksjen blant annet: «-Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et av de mindre selskapene på børsen men som nå viser en sterk utvikling og har utløst et kraftig teknisk kjøpssignal. Aksjen vurderes til kunne ha et potensiale på så mye som 30-40 prosent opp i fra dagens kursnivå i løpet av gjerne bare noen få måneder.» Aksjen er nå opp solide 56 prosent siden Aksjeanalyser.com sin positive analyse for bare en måned siden av denne aksjen, og som Aksjeanalyser.com har sett nærmere på igjen her i dag for sine medlemmer. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere igjen på en soleklar børsvinner seneste månedene, og som Aksjeanalyser.com var tidlig ute med positive analyser av som f.eks. for en måned siden den 08.08.2018. Aksjeanalyser.com skrev den gang om aksjen blant annet: «-Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på et av de mindre selskapene på børsen men som nå viser en sterk utvikling og har utløst et kraftig teknisk kjøpssignal. Aksjen vurderes til kunne ha et potensiale på så mye som 30-40 prosent opp i fra dagens kursnivå i løpet av gjerne bare noen få måneder.» Aksjen er nå opp solide 56 prosent siden Aksjeanalyser.com sin positive analyse for bare en måned siden av denne aksjen, og som Aksjeanalyser.com har sett nærmere på igjen her i dag for sine medlemmer. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: