Beskyttet: Aksjen er seksdoblet på ETT ÅR – Aksjeanalyser.com har nærmest ropt kjøp denne aksjen i snart ett år nå, og aksjen var også en av Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren presentert for VIP medlemmer den 15.04.2018. Aksjen er nå opp hele 105 prosent siden den gang, mens den er opp solide 272 prosent siden aksjen utløste kjøpssignal i begynnelsen av november 2017 i henhold til Aksjeanalyser.com sin egen tekniske og kvantitative analysemodell ‘SignalListen’. Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på denne solide børsvinneren på Oslo Børs det seneste året nå, og hva det tekniske bildet for aksjen nå indikerer om den videre utviklingen fremover. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: