Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: For fire måneder kunne Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer lese en svært positiv analyse av aksjen og hvor det blant annet stod å lese at aksjen var en flerdoblingskandidat. I dag fire måneder senere så har aksjen nå doblet seg. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på denne aksjen i dag, og som fortsatt vurderes til å kunne ha et svært stort potensiale. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av siste mulighet nå (31.08.2018) og få hele 40% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: For fire måneder kunne Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer lese en svært positiv analyse av aksjen og hvor det blant annet stod å lese at aksjen var en flerdoblingskandidat. I dag fire måneder senere så har aksjen nå doblet seg. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på denne aksjen i dag, og som fortsatt vurderes til å kunne ha et svært stort potensiale. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Pass på å benytte deg av siste mulighet nå (31.08.2018) og få hele 40% rabatt på 12 måneder VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: