Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt VIP medlemskap i dag hos Aksjeanalyser.com til NOK 5.988,-/år og få tilgang til ALT av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

15.08.2018 – Aksjeanalyser.com har i mange år nå hatt stor suksess med SignalListen for Norden og StockTrendSignals for USA-børsene.

Hver uke presenterer Aksjeanalyser.com de seneste ukentlige signaler (kjøp/salg) i henhold til SignalListen og StockTrendSignals og for totalt rundt 500 aksjer og indekser i Norden og USA.

SignalListen og StockTrendSignals er også et viktig grunnlag for ALLE analyser fra Aksjeanalyser.com, og i den forstand at det er svært sjelden Aksjeanalyser.com har en positiv analyse av en aksje uten at aksjen samtidig er i kjøpssignal i hht. SignalListen (Nordiske aksjer) eller StockTrendSignals (aksjer i USA).

Hver uke kan altså VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com mandag formiddag se de nyeste oppdaterte signaler i fra SignalListen og StockTrendSignals på totalt rundt 500 aksjer og indekser i Norden og USA.

Nedenfor kan dere alle se denne ukens SignalListen og StockTrendSignals på totalt rundt 500 aksjer og indekser.

Det aller viktigste for å lykkes på børsen er å ‘handle med trenden’ og her hjelper Aksjeanalyser.com sine medlemmer med SignalListen og StockTrendSignals og hvor det hver uke publiseres de seneste signaler i fra Aksjeanalyser.com sin egenutviklede tekniske og kvantitative analysemodell, SignalListen.

Dette er imidlert bare halve veien mot MÅLET, og det å lage en god trendanalysemodell kan nok mange med Aksjeanalyser.com klare å lage, MEN det hjelper investorer lite å vite at: OK så disse 70 aksjer på Oslo Børs i er i positive trender nå, MEN HVILKEN 8-12 aksjer skal jeg kjøpe da???

HER kommer Aksjeanalyser.com og undertegnede sine 25 års erfaringer med teknisk og kvantitative analyser til sin rett og blir svært viktig, for DET AKSJEANALYSER.COM OG UNDERTEGNEDE GJØR FOR SINE MEDLEMMER etter å ha først hver uke kjørt trendanalyse på alle disse rundt 500 aksjer i Norden og USA.

Ja da begynner den virkelig store jobben, og bruke av alt av kunnskaper, lærdom og erfaringer opparbeidet over mer enn 25 år til å plukke ut det som Aksjeanalyser.com tror kan bli vinneraksjene i blant f.eks. 70 aksjer i kjøpssignal på Oslo Børs, og sile ut og videre analysere seg frem til 8-12 aksjefavoritter i blant disse f.eks. 70 aksjer i positive trender i henhold til SignalListen.

Det er altså en svært omfattende jobb som her gjøres og så ligger altså SignalListen og StockTrendSignals i bunn for alle analyser som lages og publiseres hos Aksjeanalyser.com.

HVER UKE KAN ALTSÅ VIP MEDLEMMER AV AKSJEANALYSER.COM PÅ MANDAGER SE DE SENESTE OPPDATERTE TRENDSIGNALER OG KJØPS- OG SALGSSIGNALER, og så kan man selvfølgelig velge selv om man vil ut i fra disse signaler sette sammen sin egen portefølje eller om man vil f.eks. som i fra mandag 20. august når Aksjeanalyser.com starter opp seks porteføljer a 10 aksjer, ja om man vil følge disse.

Fra mandag 20. august 2018 starter Aksjeanalyser.com opp med seks porteføljer a 10 aksjer for: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Norden og USA!!

Les mer om dette her…

Her har dere i hvert fall 500 gode grunner til å bli VIP medlem hos Aksjeanalyser.com og HVER ENESTE UKE FÅ DE SENESTE SIGNALER I FRA SIGNALLISTEN OG STOCKTRENDSIGNALS her i fra Aksjeanalyser.com!

Nedenfor følger noen eksempler på signaler i fra SignalListen og StockTrendSignals, og nederst denne ukens alle senest oppdaterte SignalListene og StockTrendSignals listene her i fra Aksjeanalyser.com.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt VIP medlemskap i dag hos Aksjeanalyser.com til NOK 5.988,-/år og få tilgang til ALT av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Først noen eksempler nedenfor her både på indekser og aksjer signaler i fra Aksjeanalyser.com sine SignalListen og StockTrendSignals lister presentert for medlemmer hver mandag formiddag.

«Oslo Børs – Kjøps- og salgssignaler i fra SignalListen for OBX-indeksen på Oslo Børs siden 1996 – i dag»: «Stockholm Fondsbørs: Kjøps- og salgssignaler i fra SignalListen for OMXS30-indeksen på Stockholm Fondsbørs siden 1996 – i dag»: «København Fondsbørs: Kjøps- og salgssignaler i fra SignalListen for OMXC20-indeksen på København Fondsbørs siden 1996 – i dag»: «USA: kjøps- og salgssignaler for S&P-500 i fra 1996 – i dag i fra StockTrendSignals»: «USA: kjøps- og salgssignaler for Nasdaq Composite i fra 1996 – i dag i fra StockTrendSignals»: “Norge: kjøps- og salgssignaler for DNB i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“: “Norge: kjøps- og salgssignaler for DNO ASA i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“:“Norge: kjøps- og salgssignaler for Norsk Hydro i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“: “Norge: kjøps- og salgssignaler for Orkla i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“: “Norge: kjøps- og salgssignaler for Storebrand i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“:“Norge: kjøps- og salgssignaler for Tomra Systems i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“:“Norge: kjøps- og salgssignaler for Petroleum Geo Services i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“: “Norge: kjøps- og salgssignaler for Schibsted i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“: “USA: kjøps- og salgssignaler for Adobe Systems Inc. i fra 1996 – i dag i fra StockTrendSignals“:“USA: kjøps- og salgssignaler for Cintas Corp. i fra 1996 – i dag i fra StockTrendSignals“: “Sverige: kjøps- og salgssignaler for Ericsson B i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“: “Sverige: kjøps- og salgssignaler for Hennes & Mauritz B i fra 1996 – i dag i fra SignalListen“: “USA: kjøps- og salgssignaler for Microsoft Corp. i fra 1996 – i dag i fra StockTrendSignals“: “USA: kjøps- og salgssignaler for Texas Instruments i fra 1996 – i dag i fra StockTrendSignals“:

Så følger nedenfor her denne ukens senest oppdaterte SignalListen og StockTrendSignals på rundt 500 aksjer og indekser nedenfor her, og som man som VIP medlem får tilgang til HVER MANDAG FORMIDDAG med de seneste oppdaterte signaler!

Oppdatert: 13.08.2018: Nedenfor her følger alle seneste oppdaterte SignalListene for de nordiske børsene

SignalListen – Oslo Børs:

SignalListen – OMX Stockholm:

SignalListen – OMX Copenhagen:

SignalListen – OMX Helsinki:

SignalListen – OMX Iceland:

StockTrendSignals – Dow30:

Oppdatert: 13.08.2018: Nedenfor her følger alle de seneste oppdaterte StockTrendSignals listene i fra Aksjeanalyser.com:

StockTrendSignals – Nasdaq-100:

StockTrendSignals –  S&P500:

NB! Husk også å ha lest Aksjeanalyser.com sin disclaimer her…