Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på dollaren mot norske kroner, og hva det tekniske bilde nå indikerer for den videre utviklingen fremover. Det er utløst flere viktige tekniske signaler for USD/NOK nå den seneste tiden, og som kan gi kraftige kursbevegelser både på kort og lang sikt.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på dollaren mot norske kroner, og hva det tekniske bilde nå indikerer for den videre utviklingen fremover. Det er utløst flere viktige tekniske signaler for USD/NOK nå den seneste tiden, og som kan gi kraftige kursbevegelser både på kort og lang sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: