Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på blant annet det største selskapet av dem alle på Oslo Børs, Equinor (EQNR), altså tidligere Statoil (STL). Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Equinor-aksjen i dag og hva dette nå indikerer for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på blant annet det største selskapet av dem alle på Oslo Børs, Equinor (EQNR), altså tidligere Statoil (STL). Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Equinor-aksjen i dag og hva dette nå indikerer for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: