Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Denne Fredriksen-aksjen har Aksjeanalyser.com truffet svært bra med sine positive analyser av tidligere, og hvor aksjen doblet seg på bare fem måneder. Nå har Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på denne Fredriksen-aksjen og som vurderes til å kanskje være en av de beste doblingskandidater på Oslo Børs de neste 12 måneder. Aksjen er i ferd med å utløse et svært kraftig kjøpssignal, og da kan aksjen komme til å stige kraftig fremover. Aksjeanalyser.com vurderer altså denne aksjen til å være en klar doblingskandidat de neste 6-12 måneder.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Denne Fredriksen-aksjen har Aksjeanalyser.com truffet svært bra med sine positive analyser av tidligere, og hvor aksjen doblet seg på bare fem måneder. Nå har Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på denne Fredriksen-aksjen og som vurderes til å kanskje være en av de beste doblingskandidater på Oslo Børs de neste 12 måneder. Aksjen er i ferd med å utløse et svært kraftig kjøpssignal, og da kan aksjen komme til å stige kraftig fremover. Aksjeanalyser.com vurderer altså denne aksjen til å være en klar doblingskandidat de neste 6-12 måneder.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: