Bestill ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com i dag og få tilgang til ALT av omfattende analysetjenester fra Aksjeanalyser.com i 12 måneder for en pris av KUN kr 5.988,- (tilsvarende kun kr 499,-/mnd.)!

Bestill ditt VIP medlemskap i dag hos Aksjeanalyser.com og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Du finner mer informasjon og kan bestille ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her under ‘Medlemskap‘, eller ved å følge linken her:

https://aksjeanalyser.com/medlemskap/

  • Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren presentert for VIP medlemmer 15.04.2018 er nå opp hele 24,43 prosent på 3,5 måneder! Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) i samme periode opp med 6,50 prosent de seneste 3,5 måneder siden 15.04.2018.
  • Nå nylig, og for bare vel tre uker siden den 09.07.2018, ja så kom Aksjeanalyser.com med sine fem favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs, og disse fem favorittaksjene er på bare tre uker opp med 14,16 prosent, mens Oslo Børs i samme periode er opp 1,80 prosent.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Så håper jeg alle har hatt en riktig flott sommer så langt, og ønsker dere alle en ordentlig fin sensommer også fremover nå!

Aksjeanalyser.com er tilbake for fullt igjen med omfattende analysetjenester fra mandag 06. august etter noe roligere periode nå i forbindelse med sommerferie. Det vil komme analyser både senere i dag og fredag og i løpet av helgen så man trenger ikke vente til mandag før det kommer nye gode aksjetips her i fra Aksjeanalyser.com!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen