Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Aksjeanalyser.com sine fem favorittaksjer innen fisk- og sjømatsektoren presentert for VIP medlemmer for vel tre uker siden den 09.07.2018 spretter kraftig videre oppover og er nå opp hele 15,16%, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 1,80%. Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren presentert for VIP medlemmer for 3,5 måneder siden den 15.04.2018 er nå opp 24,43%, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 6,50%. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestill ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com i dag og få tilgang til ALT av omfattende analysetjenester fra Aksjeanalyser.com i 12 måneder for en pris av KUN kr 5.988,- (tilsvarende kun kr 499,-/mnd.)!

Bestill ditt VIP medlemskap i dag hos Aksjeanalyser.com og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Du finner mer informasjon og kan bestille ditt VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com her under ‘Medlemskap‘, eller ved å følge linken her:

https://aksjeanalyser.com/medlemskap/

  • Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren presentert for VIP medlemmer 15.04.2018 er nå opp hele 24,43 prosent på 3,5 måneder! Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) i samme periode opp med 6,50 prosent de seneste 3,5 måneder siden 15.04.2018.
  • Nå nylig, og for bare vel tre uker siden den 09.07.2018, ja så kom Aksjeanalyser.com med sine fem favorittaksjer innenfor sjømatsektoren på Oslo Børs, og disse fem favorittaksjene er på bare tre uker opp med 14,16 prosent, mens Oslo Børs i samme periode er opp 1,80 prosent.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Så håper jeg alle har hatt en riktig flott sommer så langt, og ønsker dere alle en ordentlig fin sensommer også fremover nå!

Aksjeanalyser.com er tilbake for fullt igjen med omfattende analysetjenester fra mandag 06. august etter noe roligere periode nå i forbindelse med sommerferie. Det vil komme analyser både senere i dag og fredag og i løpet av helgen så man trenger ikke vente til mandag før det kommer nye gode aksjetips her i fra Aksjeanalyser.com!

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

 

%d bloggere liker dette: