Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Denne aksjen på Oslo Børs vurderes av Aksjeanalyser.com til å være en av de aller beste doblingskandidatene på børsen i dag. Aksjen kan dobles på gjerne så kort tid som 1-3 måneder. Risikoen er imidlertid også svært høy. Så var det dette da med den som intet våger osv.. I tillegg til et positivt teknisk bildet for aksjen så har det vært stor kjøpsinteresse fra både innsidere og andre finansfolk i aksjen nå den senere tiden. Aksjeanalyser.com vurderer aksjen som et veldig spennende ‘lodd’ i børslotteriet i månedene fremover.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Denne aksjen på Oslo Børs vurderes av Aksjeanalyser.com til å være en av de aller beste doblingskandidatene på børsen i dag. Aksjen kan dobles på gjerne så kort tid som 1-3 måneder. Risikoen er imidlertid også svært høy. Så var det dette da med den som intet våger osv.. I tillegg til et positivt teknisk bildet for aksjen så har det vært stor kjøpsinteresse fra både innsidere og andre finansfolk i aksjen nå den senere tiden. Aksjeanalyser.com vurderer aksjen som et veldig spennende ‘lodd’ i børslotteriet i månedene fremover.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: