Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kunne lese om aksjen for to måneder siden og som da var i ferd med å utløse et kraftig teknisk kjøpssignal. Nå stiger aksjen kraftig og har potensiale til å kunne dobles. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på denne spennende aksjen og som stiger kraftig igjen på Oslo Børs i dag. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kunne lese om aksjen for to måneder siden og som da var i ferd med å utløse et kraftig teknisk kjøpssignal. Nå stiger aksjen kraftig og har potensiale til å kunne dobles. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på denne spennende aksjen og som stiger kraftig igjen på Oslo Børs i dag. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: