Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Nok en innertier av et aksjetips i fra Aksjeanalyser.com. Ericsson-aksjen flyr høyt på Stockholmsbörsen i dag etter resultatrapport for 2. kvartal. Aksjeanalyser.com sine medlemmer kunne allerede den 29.01.2018 lese følgende positive analyse av Ericsson-aksjen: «Ericsson-aksjen kan få revansj». Aksjeanalyser.com skrev den gang blant annet: «Aksjen kan således ha potensiale til å kunne stige så mye som 50-60 prosent i løpet av de neste 6-12 måneder». Aksjen er nå etter 6 måneder opp 34 prosent og Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på Ericsson-aksjen her i dag.

Beskyttet: Nok en innertier av et aksjetips i fra Aksjeanalyser.com. Ericsson-aksjen flyr høyt på Stockholmsbörsen i dag etter resultatrapport for 2. kvartal. Aksjeanalyser.com sine medlemmer kunne allerede den 29.01.2018 lese følgende positive analyse av Ericsson-aksjen: «Ericsson-aksjen kan få revansj». Aksjeanalyser.com skrev den gang blant annet: «Aksjen kan således ha potensiale til å kunne stige så mye som 50-60 prosent i løpet av de neste 6-12 måneder». Aksjen er nå etter 6 måneder opp 34 prosent og Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på Ericsson-aksjen her i dag.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: