Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Aksjeanalyser.com har truffet svært bra med sine mange positive analyser av aksjer innenfor laks- og sjømatsektoren på Oslo Børs de seneste årene, og nå til helgen kan VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com få lese en ny omfattende analysesak hvor Aksjeanalyser.com presenterer sine nå fem største favoritter innenfor sektoren for de neste 6-12 måneder. Dette er fem aksjer som Aksjeanalyser.com ser et stort potensiale for både på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Så må dere alle ha en riktig God Helg! :-)

Aksjeanalyser.com har truffet svært bra med sine mange positive analyser av aksjer innenfor laks- og sjømatsektoren på Oslo Børs de seneste årene, og nå til helgen kan VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com få lese en ny omfattende analysesak hvor Aksjeanalyser.com presenterer sine nå fem største favoritter innenfor sektoren for de neste 6-12 måneder. Dette er fem aksjer som Aksjeanalyser.com ser et stort potensiale for både på kort og mellomlang sikt. Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com! Så må dere alle ha en riktig God Helg! 🙂

Supertilbud (kun frem til 31. juli 2018) – Få hele 40% rabatt på 1-års VIP medlemskap og til kun NOK 3.593,- (Du sparer hele NOK 2.395,-)!

Bestill ditt VIP medlemskap i dag hos Aksjeanalyser.com og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

06.07.2018 – Aksjeanalyser.com jobber nå med en større analysesak for VIP medlemmer og som vil bli presentert nå i løpet av helgen.

Fiskeaksjene på Oslo Børs har konsolidert den seneste tiden, men nå indikerer det samlede svært positive tekniske bildet for mange av disse aksjene at de kan stå foran videre kraftig oppgang igjen i tiden fremover.

Aksjeanalyser.com vil for sine VIP medlemmer nå i helgen presentere sine fem favorittaksjer innenfor laks- og sjømatsektoren på Oslo Børs for de neste 6-12 måneder.

Aksjeanalyser.com har truffet svært bra med sine mange positive analyser av sjømat-aksjer på Oslo Børs det seneste året, og vil altså nå til helgen presentere for sine VIP medlemmer Aksjeanalyser.com sine nå fem favorittaksjer innenfor sjømatsektoren for de neste 6-12 måneder.

Dette er aksjer som Aksjeanalyser.com vurderer å kunne ha et stort potensiale både på kort og mellomlang sikt.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

NB! siste frist 31.07.2018 – Ordinær medlem i dag og ønsker å oppgradere til VIP medlemskap?

Nå i en begrenset periode tilbyr Aksjeanalyser.com svært hyggelig pris for slik VIP medlemskap til dere som har ordinært medlemskap i dag. Dere får nå VIP medlemskap ut inneværende ordinære medlemskapsperiode + deretter 12 måneder VIP medlemskap for en pris av kun NOK 2.298,-. Les mer og bestill her..

%d bloggere liker dette: