Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren er opp fire ganger så mye som Oslo Børs på 10 uker, og er nå opp med hele 21,93% mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 5,17%. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på oljeprisen her i dag, og vil komme med en ny større analysesak for VIP medlemmer en av dagene nå. Her vil det bli presentert Aksjeanalyser.com sine i dag åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren på kort og mellomlang sikt.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren er opp fire ganger så mye som Oslo Børs på 10 uker, og er nå opp med hele 21,93% mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 5,17%. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på oljeprisen her i dag, og vil komme med en ny større analysesak for VIP medlemmer en av dagene nå. Her vil det bli presentert Aksjeanalyser.com sine i dag åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren på kort og mellomlang sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: