Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Oljeopptur på Oslo Børs etter Opec-avtale, og mange av Aksjeanalyser.com sine aksjefavoritter stiger kraftig i dag, og flere av aksjene er opp med mellom 5-14 prosent i dag. Opec-møtet gikk i Aksjeanalyser.com og sine medlemmer ‘sin favør’ og det er en gledens fredag for oss alle! Aksjeanalyser.com vil nå i begynnelsen av uken og for sine VIP medlemmer presentere sine i dag største favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren, og som Aksjeanalyser.com har stor tro på at kan bli blant vinneraksjene i månedene fremover nå.

Beskyttet: Oljeopptur på Oslo Børs etter Opec-avtale, og mange av Aksjeanalyser.com sine aksjefavoritter stiger kraftig i dag, og flere av aksjene er opp med mellom 5-14 prosent i dag. Opec-møtet gikk i Aksjeanalyser.com og sine medlemmer ‘sin favør’ og det er en gledens fredag for oss alle! Aksjeanalyser.com vil nå i begynnelsen av uken og for sine VIP medlemmer presentere sine i dag største favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren, og som Aksjeanalyser.com har stor tro på at kan bli blant vinneraksjene i månedene fremover nå.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: