Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) og tre spennende kjøpskandidater på Oslo Børs, og hvor to av dem har utløst kraftige tekniske kjøpssignaler. Alle disse tre aksjene kan ha et betydelig potensiale nå og både på kort og mellomlang sikt.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) og tre spennende kjøpskandidater på Oslo Børs, og hvor to av dem har utløst kraftige tekniske kjøpssignaler. Alle disse tre aksjene kan ha et betydelig potensiale nå og både på kort og mellomlang sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: