Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren er nå opp hele 28 prosent på bare syv uker, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 5 prosent. I dag stiger to av disse åtte favorittaksjene til Aksjeanalyser.com kraftig igjen, og en av aksjene er nå opp hele 67 prosent på disse syv ukene.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com sine åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren er nå opp hele 28 prosent på bare syv uker, mens Oslo Børs (OSEBX) i samme periode er opp 5 prosent. I dag stiger to av disse åtte favorittaksjene til Aksjeanalyser.com kraftig igjen, og en av aksjene er nå opp hele 67 prosent på disse syv ukene.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: