Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på blant annet en aksje som hvis den bryter et svært viktig teknisk nivå nå kan ha potensiale til å bli en veldig god doblingskandidat i fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag sett nærmere på blant annet en aksje som hvis den bryter et svært viktig teknisk nivå nå kan ha potensiale til å bli en veldig god doblingskandidat i fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: