Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Flere av Aksjeanalyser.com sine favorittaksjer på Oslo Børs stiger kraftig i dag. Her har Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på noen av disse aksjene og som kan ha et betydelig potensiale videre fremover, og det både på kort og mellomlang sikt.

Beskyttet: Flere av Aksjeanalyser.com sine favorittaksjer på Oslo Børs stiger kraftig i dag. Her har Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på noen av disse aksjene og som kan ha et betydelig potensiale videre fremover, og det både på kort og mellomlang sikt.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: