Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag blant annet sett nærmere på en god gammel traver på Oslo Børs, og som tikker jevnt og trutt oppover, og på en ‘glemt’ aksje innenfor olje- og offshoresektoren og som har potensiale til å kunne stige kraftig fremover

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i dag blant annet sett nærmere på en god gammel traver på Oslo Børs, og som tikker jevnt og trutt oppover, og på en ‘glemt’ aksje innenfor olje- og offshoresektoren og som har potensiale til å kunne stige kraftig fremover

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: