Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kunne for to måneder siden lese om tre doblingskandidater på 12 måneders sikt. Nå etter to måneder så er disse tre aksjene i snitt +32%, mens Oslo Børs i samme periode er +12%. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på disse tre aksjene i dag (en oljeaksje, en fiskeaksje og en teknologiaksje)

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Aksjeanalyser.com sine VIP medlemmer kunne for to måneder siden lese om tre doblingskandidater på 12 måneders sikt. Nå etter to måneder så er disse tre aksjene i snitt +32%, mens Oslo Børs i samme periode er +12%. Aksjeanalyser.com har sett nærmere igjen på disse tre aksjene i dag (en oljeaksje, en fiskeaksje og en teknologiaksje)

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: