NB! siste frist 31.05.2018 – Ordinær medlem i dag og ønsker å oppgradere til VIP medlemskap?

Nå i en begrenset periode tilbyr Aksjeanalyser.com svært hyggelig pris for slik VIP medlemskap til dere som har ordinært medlemskap i dag. Dere får nå VIP medlemskap ut inneværende ordinære medlemskapsperiode + deretter 12 måneder VIP medlemskap for en pris av kun NOK 2.298,-. Les mer og bestill her..

18.05.2018 – Aksjeanalyser.com jobber nå med en ny større analysesak og som vil bli publisert for VIP medlemmer nå til mandag 21. mai og hvor Aksjeanalyser.com for sine VIP medlemmer vil presentere sine ti favorittaksjer for de neste 6-12 måneder av alle aksjer på hele Oslo Børs.

Dette vil da altså være de ti aksjer av alle aksjer på hele Oslo Børs som Aksjeanalyser.com har tro på at kan bli blant børsvinnerne på Oslo Børs de neste 6-12 måneder.

Aksjeanalyser.com sin forrige større analysesak presentert for VIP medlemmer den 15.04.2018, og de der presenterte åtte favorittaksjer innenfor olje- og offshoresektoren på Oslo Børs, er nå opp 22,47 prosent på bare vel en måned. Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) er til sammenligning i denne perioden siden 15.04.2018 opp med 6,33 prosent.

Aksjeanalyser.com sin større analysesak her i fra den 15.04.2018 for VIP medlemmer:

Vi har sett nærmere på alle olje- og offshore selskaper på Oslo Børs og funnet frem til våre åtte favorittaksjer vi tror kan bli blant børsvinnerne de neste 6-12 måneder ved en videre sterk oljepris

Nå på mandag 21. mai så vil altså VIP medlemmer av Aksjeanalyser.com få presentert i en ny større analysesak her i fra Aksjeanalyser.com de ti favorittaksjer på hele Oslo Børs, og som Aksjeanalyser.com har tro på at kan bli blant børsvinnerne av alle aksjer på hele Oslo Børs de neste 6-12 måneder.

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Supertilbud (kun frem til 31. mai 2018) – Få hele 40% rabatt på 1-års VIP medlemskap og til kun NOK 3.593,- (Du sparer hele NOK 2.395,-!)

Ha en riktig flott Pinse-helg alle sammen! 🙂

Mvh

Bjørn Inge Pettersen