Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX), og tre gode kjøpskandidater på Oslo Børs hvor det tekniske bildet for aksjene indikerer at de kan ha et stort potensiale på kort og mellomlang sikt. De vurderes alle tre til å være gode doblingskandidater.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX), og tre gode kjøpskandidater på Oslo Børs hvor det tekniske bildet for aksjene indikerer at de kan ha et stort potensiale på kort og mellomlang sikt. De vurderes alle tre til å være gode doblingskandidater.

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: