Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX), og tre spennende kjøpskandidater – En av aksjene og som er en av Fredriksen-aksjene kan tredobles fra dagens nivå om den nå utløser et svært kraftig teknisk kjøpssignal

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX), og tre spennende kjøpskandidater – En av aksjene og som er en av Fredriksen-aksjene kan tredobles fra dagens nivå om den nå utløser et svært kraftig teknisk kjøpssignal

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: