The best things in life are not things, it’s the people who make you feel loved and cared for!

And remember all the people around the world who need and deserve our support, help, friendship, love and respect… You’re never alone!

Har delt med dere også før på bloggen her dette, og i forbindelse med å ha valgt å selv være åpen om at jeg sliter med helseutfordringer og blant annet psykisk.

Vil gjerne få dele med dere igjen her minne om den flotte artisten og musikeren St.Thomas (Thomas Hansen) og som dessverre gikk bort bare 31 år gammel…


Til minne om St. Thomas (Thomas Hansen) – Borte men ikke glemt, hvil i fred Thomas!

En av dem som var åpen om at han slet veldig psykisk og som dessverre gikk bort bare 31 år gammel var den flotte artisten og musikeren St. Thomas (Thomas Hansen).

Thomas Hansen, mest kjent under artistnavnet St. Thomas, var en norsk musiker som døde i 2007, bare 31 år gammel.

Han ga ut en rekke plater, og har blitt bredt hyllet for sin låtskriverkunst.

St. Thomas døde av en uheldig blanding reseptbelagte medisiner og var selv åpen om at han slet med depresjoner.

Sønnen vår ble avvist 52 ganger

Her britisk dokumentar om St. Thomas: Burn the place you hide

Britisk dokumentar om den avdøde norske artisten St. Thomas (2016). I den smertefullt ærlige og originale popmusikken til Thomas Hansen blir skillet mellom liv og kunst, virkelighet og fantasi uklart. Han la ikke skjul på sine psykiske problemer, og venner og familie forteller her åpenhjertig om hans turbulente liv og karriere. Regi: Richard Knights. (Burn the Place You Hide)

Tim Bergling, bedre kjent som Avicii og Tim Berg, var en svensk DJ, remixer og plateprodusent.

JOBBET SEG IHJEL: Tim Bergling, bedre kjent som Avicii, gjorde på det meste rundt 300 konserter i året. Han kunne få flere millioner for én konsert.

Kunne tjene opptil åtte mill. kr på én kveld. Derfor følte Avicii seg tvunget til å si ja

– De som verner om en artist er de samme som tjener penger på at han eller hun turnerer, sier norsk bookingsjef.

I midten av april ble den 28 år gamle verdensstjernen Avicii funnet død i Oman. Tim Bergling, hans egentlige navn, var en markant skikkelse i EDM-sjangeren og preget hitlistene i flere år.

Han levde med en hektisk karriere og spilte på det meste 300 konserter i året. I 2016 sa kroppen stopp og han holdt sin aller siste konsert – lang tid etter at han først ønsket at turnélivet skulle ta slutt.

Det kom fram da foreldrene kommentere omstendighetene rundt dødsfallet i et åpent brev.

«Han kjempet virkelig med tanker om meningen, livet, lykken. Nå orket han ikke mer. Han ville få fred», sto det i brevet.

I kjølvannet av dødsfallet har det blitt diskutert om han ble kjørt for hardt av apparatet rundt ham.

Trenger du hjelp?

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe én

Aksjeanalyser.com prøver å gi sin lille støtte med sitt firmamedlemskap til det svært viktige arbeidet som gjøres hver dag av Rådet for psykisk helse, en frittstående paraplyorganisasjon, og av deres 29 medlemsorganisasjoner, som skal være en pådriver for god psykisk helse for ALLE.

Aksjeanalyser.com oppfordrer andre firma og dere alle som ser dere mulighet for til å støtte enten det er Rådet for psykisk helse og/eller andre som jobber hver dag, bredt på alle plan og områder for ALLE barn, unge, voksne og eldre, for å hjelpe ALLE til god psykisk helse.

https://psykiskhelse.no/firmamedlemskap

Det finnes muligheter

Den siste tiden har det vært økt oppmerksomhet om høye selvmordstall blant mennesker som er i eller nylig har vært i behandling i psykisk helsevern. Rådet for psykisk helse er opptatt av ingen skal ha det sånn at selvmord er eneste utvei. Les generalsekretær Tove Gundersens debattinnlegg som er publisert i flere aviser i april 2018. Les mer her…

Be om hjelp

Å styrke folks evne til å be om hjelp, arbeide for god psykisk helse for alle, fra ung alder, er noe av det Rådet for psykisk helse mener er viktig for å forebygge selvmord…