Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i kveld sett nærmere på viktige børsindekser i Asia og her var det mye svært interessant å finne for disse viktige børsindeksene i Asia-regionen – et land utpeker seg spesielt mye og dette kan bli veldig spennende fremover

Beskyttet: Aksjeanalyser.com har i kveld sett nærmere på viktige børsindekser i Asia og her var det mye svært interessant å finne for disse viktige børsindeksene i Asia-regionen – et land utpeker seg spesielt mye og dette kan bli veldig spennende fremover

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: