Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) og tre svært spennende aksjer med stort potensiale fremover, og hvor ett av selskapene står foran en storlansering veldig snart og som videre fremover kanskje kan få aksjen til å eksplodere

Beskyttet: (for VIP medlemmer) Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) og tre svært spennende aksjer med stort potensiale fremover, og hvor ett av selskapene står foran en storlansering veldig snart og som videre fremover kanskje kan få aksjen til å eksplodere

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: