«There ain’t no such thing as a free lunch»

[19.04.2018]

Hei kjære alle medlemmer, ordinære og VIP medlemmer, hos Aksjeanalyser.com, og dere alle andre som følger med på Aksjeanalyser.com, og bloggen her som leveres av Bjørn Inge Pettersen, og de omfattende analysetjenester som er levert her nå i snart fem år.

Det informeres herved om at det er tatt en beslutning nå om at Aksjeanalyser.com og de omfattende analysetjenester på Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com heretter kun blir tilgjengelig for VIP medlemmer av bloggen Aksjenalyser.com, levert av Bjørn Inge Pettersen.

NB! Dere med ordinært medlemskap i dag får naturligvis ut deres medlemsperiode alt av analyser dere har fått som før og tilgang til SignalListen.com, men det vil altså ikke tilbys ordinært medlemskap videre heretter hos Aksjeanalyser.com. Les mer informasjon lenger ned på siden her.

Supertilbud (kun frem til 01. mai 2018) – Få hele 40% rabatt på 1-års VIP medlemskap og til kun NOK 3.593,- (Du sparer hele NOK 2.395,-!)

Bestill ditt VIP medlemskap i dag hos Aksjeanalyser.com og få tilgang til alt av omfattende analysetjenester, og levert av Bjørn Inge Pettersen, hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Det kreves i dag for mye tid og arbeidskapasitet på annet enn analysearbeid, og Aksjeanalyser.com, og undertegnede, ønsker heretter å ha absolutt all fokus på analysearbeid.

Dette for å klare å fortsette å levere de aller beste og mest omfattende analysetjenester mulig her i fra bloggen Aksjeanalyser.com, og som det har blitt jobbet knallhardt for hele veien for å levere i snart fem år nå til dere alle medlemmer av Aksjeanalyser.com.

Dere som er ordinære medlemmer i dag vil altså selvfølgelig få tilgang til alt av analyser dere har fått tilgang til akkurat som før, og ingen forskjell der ut deres ordinære medlemsperiode nå.

Ønsker dere medlemskap deretter og videre etter utløpet av deres nåværende ordinære medlemskapsperiode hos Aksjeanalyser.com utløper.

Ja så er det heretter kun VIP medlemskap som Aksjeanalyser.com tilbyr heretter, og da til en rimelig pris av tilsvarende kun NOK 499,-/mnd. (ved forskuddsbetaling for 12 måneder VIP medlemskap med NOK 5.988,-), eller en rimelig pris å betale per måned av NOK 599,-/måned (12 måneder avtaleperiode).

Det vil ikke lenger bli åpne og gratis for alle å lese analyser her på Aksjeanalyser.com videre fremover nå, og det vil heller ikke bli analyser mer på den i snart fire år tilknyttede bloggen hos Nettavisen videre heretter.

Aksjeanalyser.com og med de øvrige blogger og analysetjenester på SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com blir heretter KUN tilgjengelig for betalende medlemmer og for VIP medlemmer av bloggen Aksjeanalyser.com, og som altså leveres av Bjørn Inge Pettersen.

Aksjeanalyser.com er en personlig blogg om børs og aksjer, og levert av Bjørn Inge Pettersen og som med bloggen Aksjeanalyser.com og tilhørende blogger til denne, deler av mine mer enn 25 års genuine interesse for og kunnskaper og erfaringer innenfor fagområdet teknisk og kvantitativ børs og aksjeanalyse.

Ja som nevnt her så vil dere med ordinært medlemskap i dag få som før tilgang til mange av våre analyser akkurat som før, og tilgang til SignalListen.com, og dere vil ikke merke noen som helst forskjell i fra før.

Men dere kan altså ikke etter endt ordinært medlemskap fornye deres ordinære medlemskap da Aksjeanalyser.com heretter vil være en lukket blogg VIP medlemstjeneste og hvor alt av analyser vil kun være tilgjengelig for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com.

Dere med ordinært medlemskap tilbys også nå i en begrenset periode å oppgradere til VIP medlemskap for kun NOK 2.298,- og hvor dere da får VIP medlemskap både ut nåværende ordinære medlemskapsperiode + deretter 12 måneder VIP medlemskap.

Ellers for alle andre så gjelder nå kun VIP medlemskap for å få tilgang til de omfatttende analysetjenestene hos Aksjeanalyser.com, og da til en rimelig pris tilsvarende kun NOK 499,-/mnd. (ved forskuddsbetaling for 12 måneder VIP medlemskap med NOK 5.988,-), eller en rimelig pris å betale per måned av NOK 599,-/måned (12 måneder avtaleperiode).

Aksjeanalyser.com og undertegnede lover å levere som før svært omfattende og de beste analysetjenester mulig å klare å levere her videre fremover, men som videre nå altså kun vil være tilgjengelig for våre VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com, en blogg av Bjørn Inge Pettersen om teknisk og kvantitativ børs og aksjeanalyse.

PS! Til dere med ordinært medlemskap: Noen sender mail og mener de får mindre analyser nå etter vi lanserte de svært omfattende VIP analysetjenestene. Her er fakta: før Aksjeanalyser.com lanserte VIP analysetjenester og hvis vi går en 3-6 måneder tilbake i tid så leverte Aksjeanalyser.com i snitt en analysesak per dag, eller rundt 20 analyser i måneden.

I dag (gå inn øverst på menyen på Aksjeanalyser.com på, «Analyser: Ordinær medlem») så har bare nå seneste måneden alle med ordinært medlemskap fått tilgang til rundt 50 analyser bare den seneste måneden nå). Så har man selvfølgelig som før tilgang til SignalListen.com. Så det er stikk motsatt av det noen sender mail og mener nå at føler dere får mindre analyser som ordinær medlem nå enn før.

Dere får tvert i mot langt flere analyser nå enn før Aksjeanalyser.com lansert de omfattende VIP analysetjenestene og dette da det deles en del av VIP analysene med dere som er ordinære medlemmer. Så dere vil videre fremover og ut deres ordinære medlemskapsperiode få langt flere analyser nå enn hva som var tilfelle hvis vi går tilbake til før det ble lansert de svært omfattende VIP analysetjenestene på bloggen Aksjeanalyser.com.

Til slutt, Aksjeanalyser.com tilbyr nå også dere som har ordinært medlemskap i dag å oppgradere til VIP medlemskap UT NÅVÆRENDE ORDINÆRE MEDLEMSPERIODE + DERETTER 12 MÅNEDER FOR KUN kr 2.298,-. Har du for eksempel igjen 6 måneder av ditt ordinære medlemskap så får du VIP medlemskap i 18 måneder for kun NOK 2.298,-, mens pris for ordinært medlemskap tidligere har vært NOK 1.998,- for 12 måneder. Dere som ønsker dette finner mer informasjon og kan bestille dette under ‘Medlemskap‘.

Så altså, dere med ordinært medlemskap får langt mer analyser i dag enn for 3-6 måneder siden før Aksjeanalyser.com lanserte de omfattende VIP analysetjenestene, og her er det på ingen som helst måte snakk om at dere får noe mindre analyser enn før på noen bekostning av VIP medlemmer. Før leverte vi som sagt i snitt en 20 analyser i måneden, mens i dag får dere med ordinært medlemskap tilgang til minst 30-40 analyser i måneden fremover og gjerne så mye som 50 analyser som nå siste måneden.

Så er alle hjertelig velkommen til å bli VIP medlem og til en pris av kun NOK 2.298,- ut inneværende ordinære medlemsperiode + deretter 12 måneder til så her kan dere få VIP medlemskap til rundt samme pris som tidligere ordinært medlemskap som har kostet NOK 1.998,-.

NB! Vil ellers be alle om å vennligst huske å ha lest og forstått Aksjeanalyser.com sin disclaimer her. Aksjeanalyser.com er en personlig blogg om børs og aksjer, og levert av undertegnede og som med bloggen Aksjeanalyser.com og tilhørende blogger til denne, deler av mine mer enn 25 års genuine interesse for og kunnskaper og erfaringer innenfor fagområdet teknisk og kvantitativ børs og aksjeanalyse.

Mvh

Bjørn Inge Pettersen

Aksjeanalyser.com

SignalListen.com

StockTrendSignals.com

KryptoValutaTrading.com