15.04.2018 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen (Brent Spot), og hva det tekniske bildet for oljeprisen nå indikerer for den videre utviklingen fremover.

Det ble i uken som gikk utløst et svært kraftig teknisk kjøpssignal for oljeprisen (Brent Spot), og etter at den brøt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå ved USD 71.00.

Vi har så sett nærmere igjen på oljeprisen i dag hos Aksjeanalyser.com, og vi har også sett nærmere på alle olje- og offshore selskaper på Oslo Børs.

Vi har så for våre VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com funnet frem til våre åtte favorittaksjer innen olje- og offshore sektoren på Oslo Børs for de neste 6-12 måneder, og som vi tror kan bli blant børsvinnerne ved en videre sterk oljepris fremover.

Noen av aksjene har potensiale til å kunne flerdobles i løpet av de neste 12 måneder.

Vi var tidlig ute hos Aksjeanalyser.com med positive analyser av oljeprisen, og som her den 06. september 2017 da oljeprisen var rundt USD 54.00: «Oljeprisen over viktig nivå: kan nå stige kraftig«

Vi skrev i vår analyse av oljeprisen den gang (06.09.2017) blant annet: «På 6-12 måneders sikt så indikerer den langsiktige positive trenden som oljeprisen nå beveger seg innenfor (jf. ukediagram for Brent Spot nederst i saken her), at oljeprisen nå har et potensiale til å kunne stige helt opp mot USD 70.00-80.00 på 6-12 måneders sikt.»

I dag rundt syv måneder senere så er oljeprisen i USD 72.50, og har da steget med rundt 34 prosent siden vår positive analyse av oljeprisen den gang.

Vi har nå sett nærmere igjen på oljeprisen (Brent Spot), og hva det tekniske bildet for oljeprisen nå indikerer for den videre utviklingen fremover.

Bestill ditt 1-års VIP medlemskap i dag til en pris å betale av kun NOK 599,-/mnd, og få tilgang til ALT av våre omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Teknisk Analyse av oljeprisen (Brent Spot):

Brent Spot viser altså en positiv utvikling, og innenfor en langsiktig stigende trend som startet helt i begynnelsen av 2016 (jf. ukediagram nedenfor).

Brent Spot bunnet ut den helt i starten av 2016 rundt USD 29.00, og har nå altså hatt en kraftig oppgang de seneste vel to årene opp til USD 72.50.

En kraftig oppgang altså for oljeprisen på hele 150 prosent siden bunnen rundt USD 29.00 helt i begynnelsen av 2016.

Saken fortsetter nedenfor her.

Annonsørinnhold:

Norges anerkjente Petter Smart vil revolusjonere all boreteknologi – Nå kan du bli med i dette spennende selskapet Hammergy! (Siste frist for emisjonen er 28.04.2018)

Nå den seneste uken er det utløst et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Brent Spot, og etter at den har brutt opp i gjennom et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt USD 71.00.

Ulike momentum-indikatorer som RSI og MACD signaliserer også videre oppgang for oljeprisen og Brent Spot fremover nå.

Det er lite teknisk motstand videre oppover for Brent Spot nå før opp i mot USD 90.00-100.00.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen er også i kjøpssignal for Brent Spot, og som den har vært det meste av tiden siden mars 2016 da Brent Spot var rundt USD 40.00 (jf. diagram SignalListen nedenfor).

Les også: «Bitcoin og andre kryptovalutaer stiger nå kraftig igjen – er bunnen nådd og er det nå man bør kjøpe?»

I henhold til den langsiktige stigende trenden som oljeprisen (Brent Spot) beveger seg innenfor så indikeres at oljeprisen nå kan stige opp i mot USD 90.00-100.00 på 6-9 måneders sikt.

Det er altså mulig oljeprisen er rundt 100 dollar per fat når nyttårsakettene skytes opp 31.12.2018.

Våre VIP medlemmer kan i dag lese vår omfattende analysesak, og hvor vi nå har gått i gjennom alle aksjer på Oslo Børs innenfor olje- og offshore sektoren, og funnet frem til våre åtte favorittaksjer innenfor sektoren, og som vi tror kan bli blant vinnerne på Oslo Børs ved en videre sterk oljepris.

Flere av disse åtte aksjene har potensiale til å kunne flerdobles i løpet av de neste 12 måneder, og spesielt hvis oljeprisen nå slik det tekniske bildet altså indikerer vil stige helt opp i mot USD 90.00-100.00 i løpet av de kommende 12 måneder.

Bestill ditt 1-års VIP medlemskap i dag til en pris å betale av kun NOK 599,-/mnd, og få tilgang til ALT av våre omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Teknisk Analyse av oljeprisen (Brent Spot):

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

NB! Husk også å ha lest vår Disclaimer her…