13.04.2018 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com som vanlig hver dag for våre VIP medlemmer sett nærmere på Oslo Børs Benchmark Indeks (OSEBX), og på tre utvalgte og interessante aksjer på Oslo Børs.

Aksjene vi har sett nærmere igjen på i dag på Oslo Børs er tre aksjer som våre VIP medlemmer kunne lese våre analyser av for tre uker siden hvor vi uttalte at disse aksjene kunne alle tre være doblingskandidater på 12 måneders sikt: «Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) og tre kjøpskandidater som alle er mulige doblingskandidater de neste 12 måneder»

Disse tre aksjene har nå i snitt steget med 14,4 prosent og nesten tre ganger så mye som Oslo Børs hovedindeks, og som i samme periode nå de siste tre uker er opp med 5,3 prosent.

En av våre tre aksjefavoritter presentert i vår analysesak for våre VIP medlemmer den gang for tre uker siden, og som vi mente alle tre kunne være doblingskandidater på 12 måneders sikt, har nå steget med hele 32 prosent på tre uker.

Dette er Norway Royal Salmon (NRS) som vi hadde også en egen sak på her den 22.03.2018 for våre medlemmer: «Lakseaksjene viser styrke og her er en av aksjene som kan bli blant vinnerne i sektoren fremover»

Vi har så sett nærmere igjen i dag på disse tre doblingskandidatene presentert for våre VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com for tre uker siden i vår analysesak den gang, og nedenfor kan du lese vår i dag oppdaterte tekniske analyse av en av disse tre doblingskandidatene: Norway Royal Salmon (NRS).

Bestill ditt 1-års VIP medlemskap i dag til en pris å betale av kun NOK 599,-/mnd, og få tilgang til ALT av våre omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

Norway Royal Salmon (ticker på Oslo Børs: NRS)

Norway Royal Salmon er et integrert sjømatselskap med virksomhet innen lakseoppdrett, settefisk, slakteri og salg & markedsføring. NRS har 35 konsesjoner for oppdrett av laks i tre kjerneområder; Vest-Finnmark, Senja i Troms og Rogaland/Hordaland. NRS selger laks gjennom eget salgsapparat til cirka 50 land.

For mer informasjon om Norway Royal Salmon (ticker på Oslo Børs: NRS), se her: http://www.norwayroyalsalmon.com/

Saken fortsetter nedenfor.

Annonsørinnhold:

Norges anerkjente Petter Smart vil revolusjonere all boreteknologi – Nå kan du bli med i dette spennende selskapet Hammergy! (Siste frist for emisjonen er 28.04.2018)

Teknisk Analyse av Norway Royal Salmon (ticker på Oslo Børs: NRS)

Norway Royal Salmon (NRS) hadde vi altså en positiv analyse av hos Aksjeanalyser.com her den 22.03.2018 for tre uker siden: «Lakseaksjene viser styrke og her er en av aksjene som kan bli blant vinnerne i sektoren fremover»

Aksjen har nå steget 32,4 prosent på bare tre uker.

Norway Royal Salmon viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram nedenfor).

Aksjen utløste et kraftig teknisk kjøpssignal nylig da aksjen brøt opp i fra en stor fallende kile konsolideringsformasjon (jf. ukediagram nedenfor).

Det ble videre utløst positive tekniske signaler nå nylig da aksjen brøt opp i gjennom et teknisk motstandsnivå rundt NOK 180.00.

Det er nå teknisk støtte ned mot NOK 180.00-nivået ved korreksjoner ned for aksjen.

Aksjen er nå kommet opp i mot tidligere all-time high, rundt NOK 200.00, og hvor det vil kunne være noe teknisk motstand.

Basert på det samlede svært positive tekniske bildet for aksjen så venter vi at aksjen også vil bryte opp i gjennom NOK 200.00-nivået i løpet av kort tid.

Det er også utløst det som heter ‘Golden Cross Signal’ nå for Norway Royal Salmon, og som utløses når 50-dagers glidende gjennomsnitt bryter opp i gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Dette er et kraftig teknisk kjøpssignal, og som signaliserer at både den kortsiktige og mellomlangsikte trenden for aksjen er positiv.

Det vil da være lite teknisk motstand videre oppover for aksjen innenfor den langsiktige stigende trenden.

I henhold til den langsiktige stigende trenden så indikeres et potensiale for aksjen opp i mot NOK 400.00 på 12 måneders sikt.

Aksjen har altså potensiale til å kunne dobles på 12 måneders sikt selv etter den kraftige oppgangen nå på 32 prosent de seneste tre ukene.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell utløste nytt kjøpssignal for Norway Royal Salmon i begynnelsen av mars 2018 (jf. diagram SignalListen nedenfor).

Aksjen vil kunne møte noe teknisk motstand som nevnt nå rundt NOK 200.00-nivået, og er overkjøpt på kort sikt i henhold til momentum-indikatorer som RSI og Stochastics.

Brytes imidlertid også NOK 200.00-nivået, og som vi tror vil kunne skje om kort tid, ja så vil aksjen møte lite teknisk motstand videre oppover innenfor den langsiktige stigende trenden.

Vi gjentar vår tidligere positive analyse av Norway Royal Salmon, og vi ser altså et potensiale for aksjen opp i mot NOK 400.00 på 12 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Norway Royal Salmon (ticker på Oslo Børs: NRS):

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

NB! Husk også å ha lest vår Disclaimer her…