13.04.2018 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com og KryptoValutaTrading.com for våre VIP medlemmer sett nærmere igjen på bitcoin (BTC), og våre VIP medlemmer kan nå lese hele saken vår her på KryptoValutaTrading.com.

Vi vil på KryptoValutaTrading.com ha ukentlige oppdaterte analyser av bitcoin og også andre av de største kryptovalutaene samt andre informasjons- og nyhetssaker rundt kryptovalutaer.

Bitcoin og for øvrig mange andre kryptovalutaer har de seneste dagene nå fått seg et kraftig løft igjen, og så er det store spørsmålet da om bunnen er nådd nå og det skal rett opp igjen, eller..?

Kryptovalutaen bitcoin har steget hele 18 prosent de siste dagene til nå fredag kveld rundt 8.079 dollar. Oppturen er en del av en generell opptur for hele kryptovalutamarkedet. Den nest største kryptovalutaen, Ethereum, er opp 21 prosent, mens den tredje største, Ripple, er opp hele 24 prosent de seneste dagene nå.

Kryptovaluta har hatt et tøft år og bitcoin er mer enn halvert siden nivået før jul, da bitcoin lå på 20.000 dollar.

Kryptovalutaen falt dermed ned til nesten 6.000 dollar, før den siste oppturen.

Det siste døgnet har verdien av bitcoin steget fra 116 til 137 milliarder dollar, en oppgang på 21 milliarder dollar. Det tilsvarer svimlende 163 milliarder kroner.

Ifølge Forbes skyldes oppgangen de seneste dagene behov blant shortere til å dekke inn sin posisjon, så de ikke går på for store tap, kombinert med generelt mer optimisme rundt utsiktene til kryptovalutaene.

Er du VIP medlem hos Aksjeanalyser.com så kan du lese hele saken vår rundt bitcoin på KryptoValutaTrading.com

Bli VIP medlem i dag og få tilgang til ALT av våre omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!

VIPBestill ditt VIP medlemskap i dag for kun NOK 599,- å betale per måned (12 måneder avtaleperiode), eller en pris tilsvarende kun NOK 499,-/mnd. (ved forskuddsbetaling av NOK 5.988,-/år), og få tilgang til alt av våre omfattende analysetjenester hos: Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, StockTrendSignals.com og KryptoValutaTrading.com!