Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Beskyttet: Twitter-aksjen til himmels og har mer enn doblet seg siden Donald Trump ble president – Vi har sett nærmere på Twitter-aksjen i dag og som nok har fått god hjelp av all twitringen til Donald Trump

Beskyttet: Twitter-aksjen til himmels og har mer enn doblet seg siden Donald Trump ble president – Vi har sett nærmere på Twitter-aksjen i dag og som nok har fått god hjelp av all twitringen til Donald Trump

Dette innholdet er passordbeskyttet. For å vise det, vennligst skriv inn passordet nedenfor: