13.03.2018 – Vi har i dag, og som vi gjør hver dag nå (Man.-Fre.) for våre VIP-medlemmer, sett nærmere igjen på de så viktige amerikanske børsindeksene S&P-500 og Nasdaq Composite, samt at vi har sett nærmere på tre utvalgte og interessante aksjer på de amerikanske børsene NYSE og NASDAQ.

En av aksjene vi har sett nærmere igjen på i dag er Micron Technology (ticker på Nasdaq: MU), og som nå har steget med hele 30 prosent siden vår forrige positive analyse av aksjen for bare to uker siden.

Micron Technology er ikke noe lite selskap heller, og har en børsverdi på rundt 64 milliarder dollar, og som tilsvarer da rundt 495 milliarder norske kroner. Til sammenligning så har Statoil, og som er det klart største selskapet på Oslo Børs, i dag en børsverdi på rundt 590 milliarder kroner.

Vi ser fortsatt et stort potensiale for aksjen, og som vi mener kan stige ytterligere 60 prosent i fra dagens nivå i løpet av relativt kort tid nå.

Vi har også for våre VIP medlemmer i dag sett nærmere på blant annet en ellevill biotek-aksje på Nasdaq-børsen, og som har nesten tidoblet seg på bare litt over et halvt år nå, og hvor det tekniske bildet for aksjen nå indikerer at den kan ha potensiale til å både doble og kanskje tredoble seg videre i fra dagens nivå.

Her snakker vi imidlertid en svært høy-risiko aksje, og som vi gjør veldig tydelig klart i vår tekniske analyse av aksjen i dag under dagens «USA BØRSENE I DAG» for våre VIP medlemmer, og som vi publiserer daglig (man.fred.) rundt kl 17.30.

Pass på å få tilgang til absolutt alt av våre svært omfattende nye VIP analysetjenester hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com og StockTrendSignals.com! Les mer om våre VIP analysetjenester her…

For å få tilgang til alle våre omfattende analysetjenester så må man være VIP medlem. Dere med ordinært medlemskap vil også få flere analyser enn tidligere, og som vil være da utvalg av de samme analysene som VIP medlemmer, men bare ikke i samme omfang som de svært omfattende VIP analysetjenestene.

PS! Dere med ordinært medlemskap i dag kan fremdeles om ønskelig oppgradere til VIP medlemskap til en rimelig pris av NOK 2.994,- (KUN 50% av ord.pris for 12 måneder VIP medlemskap som er NOK 5.988,-/år), og får da VIP medlemskap ut nåværende ordinære medlemsperiode + 12 måneder deretter. Ta kontakt her om dere skulle ønske slik VIP oppgradering av Deres ordinære medlemskap.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du prøve 1 måned VIP medlemskap for kun NOK 599,-! Få tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos: Aksjeanalyser.com, SignalListen.com og StockTrendSignals.com

Micron Technology Inc. (ticker på Nasdaq: MU)

Micron Technology is a world leader in innovative memory solutions that transform how the world uses Information. Through our global brands — Micron, Crucial and Ballistix — we offer the industry’s broadest portfolio, and are the only company that manufactures today’s
major memory and storage technologies: DRAM, NAND, NOR, and 3D XPoint™ memory

For mer informasjon om , se her: https://www.micron.com/

Micron Technology hadde vi altsåen positiv analyse av nå nylig også, her den 28.02.2018 , og for våre VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com.

Aksjen var den gang ved vår forrige positive analyse av aksjen for bare to uker siden i USD 48.50, mens den i dag tirsdag 13. mars i tidlig handel har vært høyest i USD 63.42.

Aksjen har altså steget med hele 30 prosent siden vår positive analyse av aksjen for bare to uker siden.

Vi skrev blant annet i vår tekniske analyse av Micron Technology den gang for to uker siden:

«Nå indikerer altså et samlet svært positivt teknisk bildet for Micron Technology (MU) at aksjen kan stå foran videre kraftig oppgang de neste ukene og månedene.

I henhold til den stigende trenden så indikeres nå et potensiale for aksjen opp i mot USD 60.00-65.00 på 1-3 måneders sikt, og opp i mot USD 80.00-100.00 på 6-12 måneders sikt.»

Det skulle vise seg at aksjen nådde vårt kortsiktige kursmål i løpet av ikke 1-3 måneder, men i løpet av bare to uker.

Vi har så i dag hos Aksjeanalyser.com og for våre VIP medlemmer sett nærmere igjen på både Micron Technology (MU) og to andre spennende aksjer på de amerikanske børsene samt på de viktige amerikanske børsindeksene S&P-500 og Nasdaq Composite.

Du kan lese vår tekniske analyse i dag av Micron Technology (ticker på Nasdaq: MU) nedenfor her.

Teknisk Analyse av Micron Technology Inc. (ticker på Nasdaq: MU)

Micron Technology (MU) viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend (jf. ukediagram nedenfor).

En fortsatt sterk utvikling signaliseres for aksjen innenfor denne stigende trenden, og det både på kort og mellomlang sikt.

Aksjen har som vi skrev om i vår forrige positive analyse av aksjen den 28.02.2018 utløst nye positive signaler ved å bryte opp i fra en større rektangel konsolideringsformasjon, og opp i gjennom et teknisk motstandsnivå ved USD 47.00.

Slik vi nevner stadig vekk hos Aksjeanalyser.com så etterfølges ofte brudd opp i fra slike større rektangel konsolideringsformasjoner av en svært sterk utvikling for underliggende objekte (her altså: Micron Tehnology).

Micron Technology var rundt USD 48.50 ved vår forrige positive analyse av aksjen den 28. februar 2018, mens den i dag tirsdag 13. mars 2018 har i tidlig handel vært høyest ved USD 63.42.

Aksjen har da altså steget med hele 30 prosent på bare disse to ukene siden vår forrige positive analyse av Micron Tehcnology.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen har vært i kjøpssignal for aksjen lenge, ja helt tilbake til i mai 2016 da aksjen var rundt USD 12.50.

I dag nærere to år senere er altså aksjen steget helt opp til USD 63.00, en oppgang på ikke mindre enn 400 prosent.

Nå indikerer altså et samlet svært positivt teknisk bildet for Micron Technology (MU) at aksjen kan stå foran videre kraftig oppgang de neste ukene og månedene.

I henhold til den stigende trenden så indikeres nå et potensiale for aksjen opp i mot USD 100.00 på gjerne bare 3-6 måneders sikt.

Aksjen kan altså fortsatt ha et betydelig potensiale, og på gjerne så mye som 60 prosent opp i fra dagens kursnivå, og på gjerne bare 3-6 måneders sikt.

Vi vurderer altså hos Aksjeanalyser.com fortsatt Micron Technology (MU) som en svært interessant aksjen, og vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot USD 100.00 på 3-6 måneders sikt.

Teknisk Analyse av Micron Technology Inc. (ticker på Nasdaq: MU):

Det skal lønne seg å være VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du prøve 1 måned VIP medlemskap for kun NOK 599,-! Få tilgang til alt av omfattende analysetjenester hos: Aksjeanalyser.com, SignalListen.com og StockTrendSignals.com

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

NB! Husk også å ha lest vår Disclaimer her…