Hei,

Det kan virke som vi har noen tekniske problemer i forbindelse med utsendelse av passord etc. og svar på SMS og mail til/fra enkelte av dere betalende medlemmer. Hva dette kan skyldes er veldig vanskelig å finne ut av her for alt virker normalt ellers, men det er visst enkelte medlemmer som ikke mottatt våre SMS og mail med passord nå seneste 1-2 uker.

Vi har prøvd alt for å få finne ut av hva dette kan skyldes uten å lykkes, og kan ikke annet enn å beklage så mye til dere som ikke måtte ha mottatt SMS eller e-post med passord.

Vennligst send inn skjema nedenfor og så vil vi prøve å få svart dere aller snarest og håper dette problem vi ikke finner ut av her hva kan skyldes vil løse seg snarest.

Teknologien er veldig kjekk når den virker men fryktelig irriterende for dere og oss når ikke virker, og spesielt når ikke finner ut hva det skyldes slik som vi har store problemer med å finne ut av her nå hvorfor det visst er enkelte av dere medlemmer som ikke har mottatt SMS og/eller mail med passord nå seneste tiden her.

Vi må bare beklage så mye ovenfor de av våre medlemmer dette gjelder, og be dere om vennligst å send inn skjemaet nedenfor her så vil vi gjøre alt vi kan videre for å finne ut av dette, og få sendt dere passord aller snarest her.