11.01.2018 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen (Brent Spot).

Vi har lenge vært svært positive til den videre utviklingen for oljeprisen hos Aksjeanalyser.com, og som for eksempel her i vår analyse av oljeprisen for fire måneder siden den 06. september 2017: «Oljeprisen over viktig nivå: kan nå stige kraftig»

Når Brent Spot den gang 06. september 2017 var rundt 54 dollar, mens den i dag handles nær 70 dollar per fat, ja så har den altså da steget med hele 30 prosent siden vår positive analyse av Brent Spot den 06. september 2017 for bare rundt fire måneder siden.

Vi må vel således kunne si at vi traff innertier eller mer passende kanskje Spot-on med vår positive analyse av oljeprisen (Brent Spot) den gang for fire måneder siden.

Nå i dag har vi altså sett nærmere igjen på det tekniske bildet for oljeprisen og Brent Spot, og hvor det samlede positive tekniske bildet nå indikerer at Brent Spot kan komme til å stige helt opp i mot 100 dollar.

Det gjerne i løpet av bare de neste 3-6 måneder.

Så hva passer vel bedre med tanke på en oljepris på full fart mot 100 dollar, og på vegne av hele oljenasjonen Norge nå da, enn å si som John Fredriksen:

The Future’s So Bright, I Gotta Wear Shades 

Nå kan du få 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com og tilgang til absolutt ALT vi leverer av svært omfattende analysetjenester hver dag (inkl. SignalListen.com og StockTrendSignals.com) for kun NOK 5.990,-!

Sterk vekst

En sterk verdensøkonomi og globale oljelagre som har falt i 2017, for første gang siden 2013, tegner et bilde av et sterkt oljemarked, men motvekt finnes i sterk vekst i amerikansk oljeproduksjon og eventuelle brudd på kuttavtalene mellom Opec og Russland.

Verdens oljeforbruk har økt kraftig siden prisene begynte å rase i 2014. For 2017 endte den på rundt 98 millioner fat pr. dag, en oppgang på 1,5 millioner fra i 2016.

Les også: «Aksjetipsene som knuser børsen»

Teknisk Analyse av Brent Spot

Oljeprisen (Brent Spot) viser en sterk utvikling, og innenfor en langsiktig stigende trend som startet i begynnelsen av 2016 (jf. ukediagram nederst i saken her).

Brent Spot beveger seg også innenfor en bratt stigende kortsiktig trend, og hvor videre oppgang for oljeprisen nå signaliseres i tiden fremover (jf. dagdiagram nederst i saken her).

Det samlede tekniske bildet for oljeprisen er nå svært positivt, og et brudd opp i gjennom 70-dollar nivået vil utøse enda et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Brent Spot.

Det vil da være begrenset med teknisk motstand for videre oppgang for Brent Spot før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, helt opp i mot 100 dollar.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen har også vært i kjøpssignal for Brent Spot i lengre tid nå, og siden begynnelsen av september da Brent Spot var rundt 54 dollar.

Det samlede og svært positive tekniske bildet for oljeprisen indikerer nå altså at vi kanskje får se oljeprisen helt opp i mot 100 dollar om gjerne så kort tid som de neste 3-6 måneder.

Så da sier vi altså som John Fredriksen sier…

The Future’s So Bright, I Gotta Wear Shades 

Pass på å få ALT av analyser mv. hos Aksjeanalyser.com og SignalListen.com og benytt deg av vårt svært gode tilbud her nå:

Nå kan du få 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com og tilgang til absolutt ALT vi leverer av svært omfattende analysetjenester hver dag (inkl. SignalListen.com og StockTrendSignals.com) for kun NOK 5.990,-!

Les også: «Knuser børsen med aksjetips – gang på gang»

Les også: «Mål: best i verden på aksjeanalyser»

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Teknisk Analyse av Oljeprisen (Brent Spot):

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…