Få 1-års ordinært medlemskap (inkl. SignalListen.com) + 1-års VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com for kun NOK 5.994,-! (-40% rabatt og du sparer hele NOK 3.996,-)

Alt du trenger å gjøre for å benytte deg av vårt kampanjetilbud her i forbindelse med våre nye og svært omfattende VIP analysetjenester,  og hvor du får 1-års ordinært medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) + 1-års VIP medlemskap for totalt KUN kr 5.994,-, er å sende inn bestillingsskjemaet nederst på siden her.

Du vil så motta en mail med nærmere informasjon som betalingsinformasjon mv., og så snart vi har registrert din betaling så vil du få tilsendt passord.

Nyhet i fra 2018 hos Aksjeanalyser.com: VIP medlemskap (tilleggstjeneste til ordinært medlemskap)

Vi har gleden av å kunne informere om en ny og svært omfattende analysetjeneste med VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, og for et tillegg av NOK 6.995,- per år.

Prisen på ordinært medlemskap per år er en rimelig pris av kun NOK 2.995,-.

Vanlig pris for 1-års ordinært medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) + 1-års VIP oppgradering av medlemskapet hos Aksjeanalyser.com er da totalt per år en pris av NOK 9.990,-.

Nå har vi altså gleden av i forbindelse med introduksjonen av vårt nye og svært omfattende analysetilbud med VIP medlemskap å kunne tilby både tidligere og nye medlemmer en svært hyggelig pris av KUN kr 5.994,- for 1-års ordinært medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) + 1-års VIP oppgradering av medlemskap.

For de som er medlemmer i fra før med ordinært medlemskap og som ønsker å benytte seg av dette gode tilbudet vi her vil tilby nå frem til 01. februar 2018 så vil de som allerede er medlemmer da få lagt til 12 måneder ordinært medlemskap utover sluttdato for nåværende medlemskap de har hos Aksjeanalyser.com. VIP oppgraderingen vil gjelde 12 måneder i fra man benytter seg av dette tilbudet.

Aksjeanalyser.com starter altså nå i fra 2018 en ny og svært omfattende VIP analysetjeneste, og hvor det hver dag (Man-Fre) vil være mange analyser av både aksjer i Norge, Norden og USA, samt analyser på indekser, råvarer og valuta.

Våre nye og svært omfattende VIP analysetjenester for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com vil nå i fra januar 2018 inneholde følgende fire daglige (man-fre) teknisk analyse saker, og som legges ut å lese for våre VIP medlemmer fremover daglig som følger:

  • Kl 08.30 – OSLO BØRS I DAG (tekniske analyser av OSEBX og tre utvalgte aksjer på Oslo Børs)
  • kl 11.30 – NORDISKE BØRSENE I DAG (OMXS30, OMXC20, OMXH25 og tre utvalgte nordiske aksjer)
  • kl 14.30 – INDEKSER, VALUTA OG RÅVARER (Teknisk analyse av viktige internasjonale indekser som DAX30, FTSE100 mv., oljepris, gullpris, USD/EUR, USD/NOK, USD/JPY, EUR/NOK mv)
  • kl 17.30 – USA BØRSENE (Teknisk analyse av de viktige amerikanske børsindeksene og tre utvalgte amerikanske aksjer)

Det er altså svært omfattende analysetjenester man her får hvis man benytter seg av dette kampanje og introduksjonstilbudet vi nå vil ha frem til 01. februar 2018, og hvor man får 1-års ordinært medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) + 1-års VIP oppgradering av sitt medlemskap.

Da får man tilgang til absolutt ALT av analyser hos Aksjeanalyser.com og SignalListen.com, og FØR alle andre som kun kan lese gratis noen få av alle analysene vi leverer for våre betalende medlemmer, og som legges ut åpent for alle å lese ETTER at alle våre betalende medlemmer først har fått tilgang til analysene på våre websider hos Aksjeanalyser.com og SignalListen.com.

Det skal lønne seg å være medlem og VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Bestillingsskjema

Ved å tegne 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com så støtter du også Rådet For Psykisk Helse med 200 kroner, og det svært viktige arbeidet som Rådet For Psykisk Helse og med sine 29 medlemsorganisasjoner jobber hardt og bredt og omfattende på mange plan og områder hver eneste dag for et samfunn som bidrar til god psykisk helse for ALLE!

Dette gjøres ved at Aksjeanalyser.com kjøper et gavekort hos Rådet for psykisk helse på a 200 kr for hvert nytt medlemskap som tegnes hos Aksjeanalyser.com, og som så sendes ut til nye medlemmer kort tid etter kjøp av 1-års medlemskap. Aksjeanalyser.com støtter ellers Rådet for psykisk helse gjennom firmamedlemskap med 9.500 kr/år.

Les mer om dette og hvordan du ved å bli medlem hos Aksjeanalyser.com samtidig støtter Rådet For Psykisk Helse med 200 kroner her…