09.01.2018 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på tre aksjer på Oslo Børs og på Oslo Børs hovedindeks (OSEBX), og slik vi nå gjør hver dag for våre VIP medlemmer, og en av aksjene vi har sett nærmere på i dag er InterOil Exploration and Production (IOX).

InterOil Exploration and Production (IOX)

InterOil er et internasjonalt uavhengig oljeselskap med hovedkontor i Oslo. Selskapet er involvert i kjøp, boring, utvikling og drift av olje og gass felt, og er operatør i flere produksjons-, borings- og lete områder i Peru og Colombia.

For mer informasjon om Interoil Exploration and Production (IOX), se her: http://www.interoil.no/

Få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) for kun NOK 2.995,-!

Teknisk Analyse av Interoil Exploration and Production (IOX)

InterOil-aksjen har lenge vist en svak utvikling, men nå er det utløst flere positive tekniske signaler for aksjen den seneste tiden.

aksjen har brutt opp i gjennom, og etablert seg over, et viktig teknisk motstandsnivå rundt 2,50 kroner (jf. dag-diagram nedenfor).

Aksjen har også brutt opp i gjennom 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Momentum-indikatorer som Stochastics og MACD signaliserer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Videre oppgang opp for en test av neste motstandsnivå av større betydning for aksjen, rundt 5,00 kroner virker nå sannsynlig på kort sikt.

Skulle aksjen bryte opp i gjennom 5,00-nivået så vil det utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen, og som da vil kunne stige fort opp i mort neste viktige tekniske motstandsnivå, og som da vil være opp mot tidligere topp i fra begynnelsen av 2017, rundt 9-10 kroner.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen er også i ferd med å utløse kjøpssignal for InterOil-aksjen.

Basert på de positive tekniske signaler som er utløst for InterOil-aksjen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi ser altså et kortsiktig potensiale for aksjen opp i mot 5,00 kroner.

Videre så ser vi et potensiale for aksjen helt opp i mot 9-10 kroner, og ved et eventuelt brudd opp i gjennom 5,00-nivået, på gjerne så kort sikt som 1-3 måneder.

Aksjen er svært volatil, og slik alle disse tre aksjene vi i dag har analyser er, og det innebærer således høy risiko ved å investere i disse aksjene.

Som vanlig så følger det også her veldig høy risiko, og sammen med mulighet for veldig høy avkastning.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Oppgrader til VIP medlemskap og få ALT av svært omfattende analysetjenester hos Aksjeanalyser.com!

Som VIP medlem hos Aksjeanalyser.com vil du få tilgang til hver dag (man-fre):

  • Kl 08.30 – OSLO BØRS I DAG (tekniske analyser av OSEBX og tre utvalgte aksjer på Oslo Børs)
  • kl 11.30 – NORDISKE BØRSENE I DAG (OMXS30, OMXC20, OMXH25 og tre utvalgte nordiske aksjer)
  • kl 14.30 – INDEKSER, VALUTA OG RÅVARER (Teknisk analyse av viktige internasjonale indekser som DAX30, FTSE100 mv., oljepris, gullpris, USD/EUR, USD/NOK, USD/JPY, EUR/NOK mv)
  • kl 17.30 – USA BØRSENE (Teknisk analyse av de viktige amerikanske børsindeksene og tre utvalgte amerikanske aksjer)

VIP kampanjetilbud til 01.02.18: Få 1-års Ordinært + VIP medlemskap for KUN kr 5.994,- (-40% rabatt og spar hele NOK 3.996,-)!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Teknisk Analyse av InterOil Exploration and Production (IOX):Husk også å ha lest vår Disclaimer her…