03.01.2018 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på tre aksjer på Oslo Børs for våre VIP medlemmer, og slik vi gjør hver dag nå for VIP medlemmer, og en av aksjene vi har sett nærmere på i dag er Gaming Innovation Group (GIG).

Du kan lese vår tekniske analyse av Gaming Innovation Group (GIG) i dag nedenfor her.

Gaming Innovation Group (GIG)

Gaming Innovation Group er en raskt voksende leverandør av tjenester og systemer til nettbaserte gambling-selskaper. Selskapets forretningsmodell er basert på inntekter fra tre virksomhetsområder; avanserte Skybaserte-tjenester, tjenester innen aktivitetsstyrt B2B markedsføring, samt gamblingtjenester fra ledende aktører innen nettbasert sports betting og kasino. Gaming Innovation Group Inc. er registrert i USA opererer ut fra Malta.

For mer informasjon om Gaming Innovation Group (GIG), se her: http://www.gaminginnovationgroup.com/

Få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) for kun NOK 2.995,-!

Teknisk Analyse av Gaming Innovation Group (GIG)

Gaming Innovation Group (GIG) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og som startet tilbake rundt sommeren 2014 (jf. ukediagram nedenfor).

Aksjen har i 2017 konsolidert, men er nå i ferd med å bryte opp i fra denne store konsolideringsformasjonen (jf. dagdiagram nedenfor).

MACD momentum-indikator har nylig utløst kjøpssignal for aksjen, og aksjen fremstår samlet sett som svært interessant teknisk nå.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen utløser også kjøpssignal igjen nå for Gaming Innovation Group.

Aksjen har nå brutt opp i gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og er i ferd med å bryte opp i fra nevnte store konsolideringsformasjon aksjen har beveget seg innenfor mesteparten av 2017.

At aksjen også bryter opp i gjennom det psykologisk viktige 5,00 kroner nivået igjen, gir ytterligere positive signaler for den videre utviklingen for aksjen.

Basert på det samlede tekniske bildet for Gaming Innovation Group (GIG) så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en svært interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi ser et potensiale for aksjen helt opp i mot 15 kroner på 12 måneders sikt, altså en mulig tredobling for aksjen på gjerne så kort tid som 12 måneder.

VIP kampanjetilbud til 01.02.18: Få 1-års Ordinært + VIP medlemskap for KUN kr 5.994,- (-40% rabatt og spar hele NOK 3.996,-)!

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:Teknisk Analyse av Gaming Innovation Group (GIG):Husk også å ha lest vår Disclaimer her…