29.12.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på tre aksjer på Oslo Børs (og OSEBX) for våre VIP medlemmer, og slik vi gjør hver dag nå for VIP medlemmer, og en av aksjene vi har sett nærmere på i dag er Golden Ocean Group (GOGL), hvor som vi tror på en svært kraftig oppgang for de første månedene i 2018.

Tørrbulkratene har steget kraftig siden bunnen i begynnelsen av 2016, og er nå rundt de høyeste nivåer vi må tilbake til 2014 for å finne tilsvarende nivå for tørrbulkratene (jf. diagram over tørrbulkratene ved Baltic Dry Index nedenfor her). Videre oppgang indikeres for tørrbulkratene også i månedene og året som kommer.

Baltic Dry Index siste 5 år:

Fredriksen-aksjen Golden Ocean Group har vi for øvrig lenge vært svært positive til hos Aksjeanalyser.com, og truffet veldig bra med våre mange positive analyser av aksjen over mer enn ett års tid nå.

Slik som her høsten 2016 den 13. september 2016: «Fredriksen-aksje kan eksplodere»

Den gang 13. september 2016 så var Golden Ocean Group aksjen i 32,20 kroner, mens den i dag endte i 66,65 kroner, og aksjen har da mer enn doblet seg siden vår svært positive analyse av aksjen i september 2016.

Traff innertier med analyse

Vi skrev allerede den gang i vår analyse for over ett år siden hos Aksjeanalyser.com at vi forventet en kraftig oppgang for tørrbulkratene og Baltic Dry Index:

«Det er den seneste tiden utløst flere positive tekniske signaler for den viktige tørrbulk indeksen, Baltic Dry Index. Denne tørrbulkindeksen har siden årsskiftet 2013/2014 beveget seg innenfor en fallende trend, men har nå i løpet av den seneste tiden brutt opp av denne fallende trenden (jf. diagram nederst i saken her).

Indeksen har også brutt opp i gjennom et betydelig teknisk motstandsnivå rundt 750 poeng. Dette til sammen er med og utløser svært positive tekniske signaler for den videre utviklingen for Baltic Dry Index’en, og hvor det tekniske bildet nå indikerer videre oppgang for tørrbulkratene i tiden fremover. Det igjen gir naturligvis positive signaler for den kommende utviklingen for John Fredriksen’s tørrbulklast rederi, Golden Ocean Group Ltd. i tiden fremover.»

Den gang ved vår analyse for over ett år siden den 13. september 2016 så var Baltic Dry Index (tørrbulk-indeksen) rundt 800 poeng, mens den i dag altså er rundt 1.366, en oppgang på hele 70 prosent, og nå tror vi altså at Baltic Dry Index kan stå foran en videre kraftig oppgang i 2018, og gjerne stige helt opp i mot 1.800-2.000 poeng i 2018.

Du kan lese vår nye tekniske analyse av Golden Ocean Group (GOGL) i dag lenger ned i saken her.

I går hadde vi hos Aksjeanalyser.com også sett nærmere på tre aksjer på Oslo Børs, og for våre VIP medlemmer, og slik vi gjør hver dag nå for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com, og en av aksjene vi så nærmere på i går var PCI Biotech Holding (PCIB).

PCI Biotech endte idag, og som i går, som en av børsvinnerne, og aksjen endte fredag opp hele 9,35 prosent til 42,10 kroner.

Du kan lese vår tekniske analyse av PCI Biotech Holding (PCIB) i går her: «Biotek-aksje kan flerdobles på 1 år»

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) for kun NOK 2.995,-!

Du kan lese vår tekniske analyse av Golden Ocean Group (GOGL) i dag nedenfor her.

Golden Ocean Group (GOGL)

Golden Ocean Group Limited er et Bermudaselskap stiftet i 1996, som driver transport av tørrbulklast. Gjennom sine datterselskaper eier og driver Golden Ocean en flåte bestående av 77 tørrbulkskip,inkludert nybygg, time charter in og skip i joint venture. Hver av Golden Oceans skip er registrert under Marshalløyene eller Hong Kong flagg. Total kapasitet for selskapets flåte er ca. 10.6 millioner dødvekttonn.

For mer informasjon om Golden Ocean Group (GOGL), se her: http://goldenocean.bm/

Teknisk Analyse av Golden Ocean Group (GOGL)

Golden Ocean Group (GOGL) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og som startet i begynnelsen av 2016 (jf. diagram nedenfor).

Aksjen har konsolidert i det korte bildet, men det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer nå at et brudd opp i gjennom, det viktige tekniske motstandsnivået rundt 75 kroner, gjerne kan komme i løpet av kort tid nå.

Aksjen finner god teknisk støtte nå rundt 65 kroner, og hvor det også er teknisk støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt og det er også teknisk støtte for aksjen ved 200-dagers glidende gjennomsnitt rundt 63 kroner (jf. diagram nedenfor).

Aksjen er nå lavt innenfor denne langsiktige stigende trenden, og vil ved et brudd opp i gjennom 75-nivået kunne ‘eksplodere’ og få en svært kraftig oppgang videre ved et slikt brudd opp i gjennom 75-nivået.

Golden Ocean Group er også i kjøpssignal i henhold til vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen.

Slik det samlede tekniske bildet for aksjen nå indikerer at et slikt brudd opp i gjennom det viktige 75-nivået nå kan være veldig nær forestående.

Golden Ocean Group (GOGL) er en av aksjene vi hos Aksjeanalyser.com har aller mest tro på fremover og i 2018, og vi ser et potensiale for aksjen helt opp i mot 125-165 kroner på 6-12 måneders sikt.

Vi ser heller ikke bort i fra at aksjen ved et svært kraftig teknisk kjøpssignal som vil utløses ved brudd opp i gjennom 75-nivået, og så lite teknisk motstand videre oppover, da kan ha potensiale til å stige helt opp i mot 125-nivået og doble seg i fra dagens nivå i løpet av gjerne bare de første 3-4 måneder i 2018.

VIP kampanjetilbud til 01.02.18: Få 1-års Ordinært + VIP medlemskap for KUN kr 5.994,- (-40% rabatt og spar hele NOK 3.996,-)!

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Teknisk Analyse av Golden Ocean Group (GOGL):

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…