19.12.2017 – Aksjeanalyser.com lanserer i disse dager våre nye og svært omfattende VIP analysetjenester for de av våre medlemmer som oppgraderer fra ordinært medlemskap og til VIP medlemskap.

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på blant annet solenergiselskapet REC Silicon (ticker: REC) på Oslo Børs.

REC-aksjen endte som en av dagens vinnere på Oslo Børs med en oppgang på 5,7 prosent til 1,234 kroner.

REC-aksjen har stupt fra en høyeste notering i slutten av 2007 ved 267 kroner, og til lavest en kurs ved 0,77 kroner i februar 2016.

Aksjen stupte altså med vanvittige 99,7 prosent fra en topp ved 267 kroner den 08. november 2007, og til en bunn ved 0,77 kroner den 08. februar 2016.

Nå indikerer imidlertid det tekniske bildet for aksjen at nedturen kan være over, og at aksjen nå kan stå foran en kraftig opptur, og det både på kort og lang sikt.

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com altså sett nærmere på REC-aksjen, og som våre VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com kunne lese om tirsdag morgen i dagens analyser for Oslo Børs: «OSLO BØRS I DAG»

En annen av dagens tre aksjer våre VIP medlemmer kunne lese om hos Aksjeanalyser.com tirsdag morgen var Kongsberg Automotive, og som også endte som en av dagens vinnere på Oslo Børs etter en oppgang på 5,2 prosent til 11,10 kroner.

Den tredje av våre tre aksjer vi hadde positive analyser av tirsdag morgen for våre VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com var Yara International, og som tirsdag endte med en oppgang på 0,92 prosent til 382,00 kroner.

Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) endte for øvrig tirsdag med en liten oppgang på 0,14 prosent til 800,35 poeng.

Våre VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com kan også lese oppdaterte tekniske analyser hver dag av Oslo Børs hovedindeks.

Nedenfor annonsen her følger våre tekniske analyser i dag av hhv. REC Silicon, Kongsberg Automotive, Yara International og Oslo Børs hovedindeks (OSEBX).

Nå kan du få hele 34 prosent rabatt med vårt Jul og Nyttårstilbud frem til 02. januar 2018 på 1-års ordinært medlemskap hos Aksjeanalyser.com (inkl. SignalListen.com) og til en pris av kun NOK 1.977,-! (ordinære medlemmer får også 50% rabatt på VIP oppgradering frem til 02. januar 2018, og sparer på VIP oppgradering da hele NOK 3.497,50)

Våre nye og svært omfattende VIP analysetjenester for VIP medlemmer hos Aksjeanalyser.com vil fremover nå inneholde følgende fire daglige (man-fre) og omfattende tekniske analyse saker, og som følger:

  • kl 08.30 – OSLO BØRS I DAG (tekniske analyser av OSEBX og tre utvalgte aksjer på Oslo Børs)
  • kl 11.30 – NORDISKE BØRSENE I DAG (tekniske analyser av OMXS30, OMXC20, OMXH25 og tre utvalgte nordiske aksjer)
  • kl 14.30 – INDEKSER, VALUTA OG RÅVARER (tekniske analyser av viktige internasjonale indekser som DAX30, FTSE100 mv., oljepris, gullpris, USD/EUR, USD/NOK, USD/JPY, EUR/NOK mv)
  • kl 17.30 – USA BØRSENE (tekniske analyser av de viktige amerikanske børsindeksene og tre utvalgte amerikanske aksjer)

Det blir altså svært omfattende analysetjenester man her vil få hvis man oppgraderer fra ordinært til VIP medlemskap hos Aksjeanalyser.com, men alle med ordinært medlemskap vil også få langt mer omfattende analysetjenester med flere og hyppigere analyser enn før da enkelte av analysene for VIP medlemmer også vil bli tilgjengelige for ordinære medlemmer i tillegg til våre øvrige analyser og SignalListen.com som er tilgjengelig for alle våre betalende medlemmer både ordinære medlemmer og VIP medlemmer.

Det skal lønne seg å være medlem og VIP medlem hos Aksjeanalyser.com!

Les også: «Mål: best i verden på aksjeanalyser»

Oslo Børs Hovedindeks (OSEBX)

Oslo Børs Hovedindeks skal være en investerbar indeks som inneholder et representativt utvalg av alle noterte aksjer på Oslo Børs. OSEBX revideres på halvårlig basis og endringene implementeres 1 desember og 1 juni.

Verdipapirene i OSEBX er friflytjustert. I perioden mellom revideringsdatoene holdes antall aksjer for hvert indeksmedlem fast, med unntak av kapitaljusteringer med utvanning for eksisterende aksjonærer. OSEBX er justert for utbytte.

Teknisk Analyse av Oslo Børs Hovedindeks (OSEBX)

Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend.
Videre oppgang signaliseres for OSEBX innenfor denne langsiktige stigende trenden i månedene fremover.

Som vi ser av den langsiktige stigende trenen som OSEBX beveger seg innenfor (jf. diagram nedenfor) så har OSEBX fortsatt et bra potensiale før den når opp til øvre motstandslinje i den langsiktige stigende trenden.

Potensialet for OSEBX på 3-6 måneders sikt vurderes til å være opp mot 900-950 poeng.

Det tekniske bildet for OSEBX indikerer altså et mulig potensiale på 13-20 prosent opp fra dagens nivå hvor OSEBX i dag er rundt 796 poeng.

I det helt korte bildet så konsoliderer nå OSEBX, og finner teknisk støtte rundt 780 poeng, og rundt 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Dersom OSEBX skulle bryte ned i gjennom 780-nivået, så vil det kunnekomme et videre fall ned mot 200-dagers glidende gjennomsnitt og neste støttenivå av betydning rundt 740-745 poeng (jf. diagram nedenfor).

Slik det samlede positive tekniske bildet er i dag for OSEBX så indikeres det at en ny vending opp og videre oppgang for OSEBX gjerne kan komme i løpet av den næreste tiden nå.

Vår egen SignalListen tekniske og kvantitative analysemodell er også i kjøpssignal for Oslo Børs Benchmark indeks (OSEBX) (jf. diagram nedenfor).

Teknisk Analyse:

REC Silicon (REC)

REC Silicon is a leading producer of advanced silicon materials, supplying high-purity polysilicon and silicon gases to the solar and electronics industries worldwide. We combine over 30 years experience and best-in-class proprietary technology to deliver on customer expectations. Our two U.S. based plants have a capacity of more than 20,000 MT high-purity polysilicon. REC Silicon is headquartered in Fornebu, Norway.

For mer informasjon om REC Silicon, se: http://www.recsilicon.com/

Teknisk Analyse av REC Silicon (REC)

REC Silicon kan være i ferd med å utløse flere positive tekniske signaler.

Aksjen bryter nå ut av den fallende trenden (jf. diagram nedenfor), og aksjen er nå også over både sitt 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Aksjen tester nå et viktig og betydelig teknisk motstandsnivå rundt 1,17-1,20 kroner (jf. diagram nedenfor).

Ved et etablert brudd opp i gjennom 1,20-nivået så vil det utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for REC-aksjen.

Potensialet for aksjen vil da kunne være opp mot 2,00 kroner på gjerne bare 3-6 måneders sikt.
RSI og MACD momentum-indikatorer signaliserer også at aksjen kan stå foran et løft på kort sikt, og at et brudd opp i gjennom 1,20-nivået kan være nær forestående.

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen er også i kjøpssignal nå for REC-aksjen.

Basert på det samlede tekniske bildet for REC så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå.

Vi ser altså et potensiale for REC-aksjen helt opp mot 2,00 kroner (på 3-6 måneders sikt) ved et etablert brudd opp i gjennom 1,20-nivået.

Teknisk Analyse:

Kongsberg Automotive (KOA)

Kongsberg Automotive has more than 30 facilities in 18 countries on all continents. Kongsberg Automotive, with revenues of about EUR1 billion and over 10,000 employees, provides system solutions to vehicle makers around the world.

For mer informasjon om Kongsberg Automotive, se: http://www.kongsbergautomotive.com/

Teknisk Analyse av Kongsberg Automotive (KOA)

Kongsberg Automotive har vi lenge vært positive til hos Aksjeanalyser.com, og vi har i dag sett nærmere igjen på aksjen.

Aksjen har konsolidert i det helt korte bildet, og finner teknisk støtte rundt 10 kroner.

Aksjen er også ned mot nedre trendlinje i den stigende trenden, og finner også støtte her ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så indikerer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Aksjen møter lite teknisk motstand videre oppover.

Slik vi har skrevet om i tidligere positive analyser av Kongsberg Automotive så ble det utløst et svært kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen da den brøt opp i fra en svært stor rektangel formasjon etablert over tidsrommet 2008-2017 (jf. diagram nedenfor).

Vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen har også vært i kjøpssignal for Kongsberg Automotive-aksjen i lengre tid (jf. diagram nedenfor).

Basert på det samlede svært positive tekniske bildet for Kongsberg Automotive så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen.

Vi ser et kortsiktig (2-3 uker) potensiale for aksjen opp mot 12-13 kroner, mens vi ser et potensiale for aksjen helt opp i mot 20-25 kroner på 12 måneders sikt.

Teknisk Analyse:

Yara International (YAR)

Yara leverer produkter og løsninger for bærekraftig landbruk og miljøet. Gjødsel- og plantenæringsproduktene våre bidrar til å produsere mat til en stadig voksende verdensbefolkning.

Våre industrielle produkter og -løsninger reduserer utslipp, forbedrer luftkvaliteten og muliggjør en sikker og effektiv drift. Yara ble grunnlagt i Norge i 1905 og har et globalt nærvær med salg til 150 land. Sikkerhet er alltid førsteprioritet hos oss.

For mer informasjon om Yara International, se: http://www.yara.com/

Teknisk Analyse av Yara International (YAR)

Yara International viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og hvor videre oppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det korte bildet, men bryter nå ut av den helt kortsiktige fallende trenden den har beveget seg innenfor under den seneste konsolideringen (jf. diagram nedenfor).

Aksjen finner også betydelig teknisk støtte rundt 360-nivået.

Både RSI, Stochastics og MACD momentum-indikatorer signaliserer videre oppgang for aksjen på kort sikt.

Aksjen finner også støtte nå rundt 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Videre så er aksjen også i kjøpssignal i henhold til vår egen tekniske og kvantitative analysemodell SignalListen.

Basert på et samlet positivt tekniske bildet så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com Yara som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi ser et potensiale for aksjen opp mot 450 kroner på 1-3 måneders sikt.

Teknisk Analyse:

Husk også å ha lest vår disclaimer her…