08.11.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Kongsberg Automotive (KOA) på Oslo Børs.

Kongsberg Automotive utvikler, produserer og markedsfører systemer for girskift, clutchaktuering, setekomfort, stabilisatorstag, koblinger og komponenter for det globale markedet.

Aksjen er kraftig opp onsdag formiddag med en oppgang på 5,74 prosent til 10,50 kroner, og etter selskapets resultatpresentasjon for 3.kvartal og kapitalmarkedsdag i dag.

Aksjen er nå opp med over 30 prosent siden vår forrige positive analyse av aksjen for litt over to måneder siden, og hvor vi skrev om at det var blitt utløst et sterkt teknisk kjøpssignal for aksjen.

Du kan lese vår analyse fra den gang 31. august 2017 her: «Aksjen kan stige med 150 prosent»

Selskapet har altså i dag både sin årlige kapitalmarkedsdag hvor de oppdaterer markedet om forventede salgsinntekter mv. fremover, og resultatpresentasjon for 3.kvartal.

Ledelsen i Kongsberg Automotive jekker opp forventede salgsinntekter for 2017 fra 974 til 1.049 millioner euro.

For 2018 økes estimatet fra 1.037 millioner euro til 1.132 millioner euro mens estimatet økes fra 1.151 til 1.237 millioner euro i 2019.

Kongsberg Automotive forventer et justert driftsresultat (EBIT) på 48 millioner euro i 2017, mot et driftsresultat (EBIT) på 42 millioner euro ved kapitalmarkedsdagen i 2016.

Endringene i guiding fra kapitalmarkedsdagen i 2016 skyldes høyere volumer og bedre råvarepriser enn ventet.

Vi har så i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Kongsberg Automotive, og hva dette indikerer for den videre kursutviklingen for aksjen i tiden fremover.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Medsea-InvestKongsberg Automotive ASA (ticker på Oslo Børs: KOA)

Kongsberg Automotive provides world-class products to the global vehicle industry. Our products enhance the driving experience, making it safer, more comfortable and sustainable.

The Group has three business segments:

Interior
Developing and delivering the best seat comfort and climate solutions available on the market

Powertrain & Chassis Products
Kongsberg Automotive’s develops and manufactures a comprehensive range of powertrain systems and chassis related products for heavy and light duty vehicles including, gearshift systems for automatic and manual transmissions, clutch actuation,  advanced vehicle Dynamics.

Specialty Products
The business segment provides driver control and fluid handling systems for commercial vehicles and passenger cars, as well as innovation products and software.

Du finner mer informasjon om selskapet på deres nettsider her: http://www.kongsbergautomotive.com

Les også vår sak i går: «Aksjen syvdoblet – kan dobles igjen»

Teknisk analyse av Kongsberg Automotive (KOA):

Slik vi skrev om i vår forrige positive analyse av Kongsberg Automotive den 31. august for vel to måneder siden så ble det da utløst et sterkt teknisk kjøpssignal for aksjen fra en stor rektangel formasjon (jf. diagram nederst i saken her).

Aksjen hadde da i flere år konsolidert mellom et teknisk støttenivå rundt 5,00 kroner, og et teknisk motstandsnivå rundt 7,50 kroner.

Slike brudd opp i fra store rektangel konsolideringsformasjoner etterfølges ofte av en svært sterk utvikling.

Nå er det blitt utløst enda et kraftig teknisk kjøpssignal for Kongsberg Automotive etter at aksjen har brutt opp gjennom et nytt viktig teknisk motstandsnivå i underkant av 10 kroner.

Det er nå lite teknisk motstand videre oppover for aksjen, og i henhold til den langsiktige stigende trenden som aksjen nå beveger seg innenfor.

Så indikeres et potensiale for aksjen helt opp i mot gamle høyder fra 2007 før finanskrisen da aksjen var høyest rundt 50 kroner.

Når aksjen i dag er ved 10,50 kroner så indikerer nå altså det svært positive tekniske bildet for Kongsberg Automotive at aksjen kan ha potensiale til å kunne hele femdoble seg i løpet av de neste par årene.

Siden bunnen rundt 1,50 kroner i 2013 så har aksjen nå hele syvdoblet seg nå i løpet av de seneste fire årene.

Nå indikerer altså det tekniske bildet for aksjen at den kan stå foran en femdobling i løpet av de neste par årene.

Aksjen fremstår som en av de mest positive teknisk på Oslo Børs, og vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen.

Vi ser et potensiale for aksjen opp mot 20 kroner på 12 måneders sikt, mens vi altså ser et mulig potensiale for aksjen helt opp i mot gamle høyder fra 2007 rundt 50 kroner på 2-3 års sikt.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!


Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Kongsberg Automotive fra slutten av 2005 til 2017 (Ticker på Oslo Børs: KOA):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…