28.10.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen, og som denne uken har steget til det høyeste nivået helt siden sommeren 2015, altså på mer enn to år nå.
 
At oljeprisen kunne stå foran en kraftig oppgang skrev jeg her på bloggen om også den 06. september: «Oljeprisen over viktig nivå: kan nå stige kraftig«. Oljeprisen var den gang rundt 54 dollar.
 
Brent Spot endte fredag i 60,58 dollar, og har dermed også brutt et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 60 dollar.
 
Det er med dette utløst et kraftig positivt teknisk signal for oljeprisen, og som nå kan komme til å stige raskt opp i mot 70-90 dollar.
 
Les mer under vår oppdaterte tekniske analyse i dag av oljeprisen lenger ned i saken her.
 
Våre betalende medlemmer hos Aksjeanalyser.com kunne for fem uker siden den 23. september lese følgende sak: «Oljeprisen stiger: dette kan bli tre av vinneraksjene«
 
En av disse tre aksjene vi for fem uker siden mente kunne bli blant vinneraksjene ved en stigende oljepris var Fred Olsen Energy (FOE).
 
Her må vi kunne si å ha truffet blink for Fred Olsen Energy er nå opp hele 65 prosent de seneste fem ukene.

Vi skrev i vår analyse den gang for fem uker siden om Fred Olsen Energy (FOE) blant annet:
 
«Fred Olsen Energy har fått et solid løft den siste uken, og har nå utløst et kraftig teknisk kjøpssignal.
 
Aksjen har brutt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 12 kroner, og har med dette utløst et kraftig teknisk kjøpssignal fra en dobbel-bunn formasjon (jf. diagram nedenfor).
 
Aksjen har nå altså et potensiale helt opp mot 18 kroner, og det på gjerne så kort tid som de neste 1-3 måneder.
 
Aksjen kan således ha et potensiale til å stige med hele 50 prosent på gjerne så kort tid som bare de neste 1-3 måneder.
 
Basert på det samlede tekniske bildet for aksjen, og dette kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for Fred Olsen Energy, så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en svært interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.»
 
I gjennomsnitt så er disse tre aksjene vi trakk frem for fem uker siden nå opp med hele 20 prosent. Til sammenligning så er Oslo Børs hovedindeks (OSEBX) opp 3,7 prosent i samme fem ukers periode.
 
Vi har lenge vært positive til energi-sektoren på Oslo Børs hos Aksjeanalyser.com, og allerede for snart ett år siden den 04. desember 2016 så kunne våre betalende medlemmer lese følgende sak hos Aksjeanalyser.com: «Våre 15 favorittaksjer innen energi-sektoren på Oslo Børs«
 
Disse 15 favorittaksjene våre den gang på 6-12 måneders sikt er nå opp med hele 34 prosent siden 04. desember 2016.
 
Til sammenligning så er Oslo Børs Energi indeks (OSLENX) i samme periode opp med 14 prosent.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen, og på vinneraksjen Fred Olsen Energy (FOE).
 
Saken fortsetter nedenfor annonsen her…

Teknisk analyse av oljeprisen (Brent Spot):

Oljeprisen har som allerede nevnt utløst et kraftig positivt teknisk signal i uken som var nå.

Oljeprisen har nå brutt opp i gjennom et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 58-60 dollar.

Det er nå begrenset med teknisk motstand videre oppover for oljeprisen før opp mot 70 dollar.

Det samlede tekniske bildet for oljeprisen er nå svært positivt, og i henhold til den stigende trenden som nå er etablert for oljeprisen (jf. diagram nedenfor) så indikeres et potensiale for oljeprisen helt opp mot 90 dollar.

Det gjerne i løpet av så kort tid som 6-12 måneder.

Det tekniske bildet for oljeprisen indikerer nå altså at den kan komme til å stige med hele 50 prosent i løpet av bare de neste 6-12 måneder.

Fra i dag rundt 60 dollar, og opp mot 90 dollar på 6-12 måneders sikt.

Teknisk analyse av Fred Olsen Energy (FOE):

Fred Olsen Energy utløste som vi skrev i vår analysesak for betalende medlemmer av Aksjeanalyser.com for fem uker siden et kraftig teknisk kjøpssignal.

Det ble da utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen fra en større dobbel-bunn formasjon.

Aksjen har nå også brutt opp i gjennom et betydelig teknisk motstandsnivå rundt 17,00 kroner (jf. diagram nedenfor), og det er med dette utløst enda et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Videre kursoppgang opp mot 37,00 kroner indikeres nå på 3-6 måneders sikt.

Fredag endte aksjen i 20,50 kroner, og aksjen kan således ha potensiale til å nær doble seg i løpet av bare de neste 3-6 måneder.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for aksjen så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse av Fred Olsen Energy-aksjen.

Vi ser altså en mulig dobling for aksjen på gjerne bare de neste 3-6 måneder.

Det skal nevnes at aksjen er svært volatil, og som dermed innebærer svært høy risiko ved å investere i aksjen.

Når det er sagt så kan altså potensialet også være svært stort for Fred Olsen Energy-aksjen slik vi vurderer det hos Aksjeanalyser.com

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over utviklingen for oljeprisen (Brent Spot):

Diagram over utviklingen for Fred Olsen Energy (FOE):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…