01.10.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Norwegian-aksjen (ticker på Oslo Børs: NAS).

Norwegian-aksjen har fått et solid løft siden den i begynnelsen av august var lavest rundt 170 kroner, og til den i uken som var på det høyeste rundt 240 kroner. Aksjen har altså steget med hele 40 prosent på bare rundt halvannen måned.

Nå indikerer det tekniske bildet for aksjen at dette gjerne er bare begynnelsen på en videre kraftig oppgang for Norwegian-aksjen.

I hhv. 2009 og 2012/2013 så mer enn femdoblet Norwegian-aksjen seg, og det i løpet av så kort tid som halvannet år. Nå indikerer det tekniske bildet for aksjen at det kan skje igjen.

Du kan lese mer om dette lenger ned i saken her under vår tekniske analyse av Norwegian-aksjen hos Aksjeanalyser.com i dag.

For en uke siden kom nyheten om at flyselskapet Norwegian har fått den endelige tillatelsen til å operere som utenlandsk flyoperatør i USA, ifølge en børsmelding fra selskapet.

Tillatelsen er gitt av det amerikanske transportdepartementet til datterselskapet UK, opplyser Norwegian i meldingen.

Med tillatelsen kan det norske flyselskapet fly ruter mellom Storbritannia, Europa og USA. Tillatelsen gjelder umiddelbart.

– Dette er store nyheter for Norwegian og passasjerer på begge sider av Atlanteren, og gjør det mulig for oss å tilby enda flere ruter, større valgmuligheter og lavere priser.
 
Datterselskapet vårt har allerede åpnet døren til en rekke nye markeder. Ved å sikre tilgang til USA er den siste brikken i puslespillet på plass, og vi får muligheten til å operere sømløst med overkommelige priser til en rekke globale destinasjoner, uttalte Norwegian-sjef Bjørn Kjos.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Norwegian-aksjen, og som du kan lese mer om under vår tekniske analyse av aksjen nedenfor annonsen her…Medsea-Invest

Kort om Norwegian Air Shuttle (NAS):

Norwegian ble grunnlagt i 1993 og er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 ansatte.
 
Vi tilbyr over 450 ruter til mer enn 150 reisemål i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Rundt 30 millioner passasjerer reiste med oss i 2016.
 
Flåten vår består av nesten 150 fly, i tillegg har vi mer enn 250 fly i bestilling.
 
Vi kan tilby lave priser takket være våre drivstoffbesparende fly.
 
Vi har en av de yngste flåtene i verden med en gjennomsnittsalder på bare 3,6 år.

Kilde: https://www.norwegian.no

Teknisk analyse av Norwegian-aksjen (NAS):

Norwegian-aksjen beveger seg innenfor en langsiktig stigende trend (jf. diagram nederst i saken her).

Aksjen var i sommer nede og testet støttenivået ved nedre trendlinje i denne langsiktige stigende trenden, og har tatt fint i mot ved dette viktige tekniske støttenivået.

Aksjen er nå også i ferd med å bryte opp fra den kortsiktige fallende trenden (jf. diagram nederst i saken her).

Dersom aksjen også klarer nå å bryte opp i gjennom et svært viktig teknisk motstandsnivå rundt 250 kroner.

Ja så vil det utløses et svært kraftig teknisk kjøpssignal for Norwegian-aksjen.

Det vil da i første omgang, og ved et slikt brudd opp i gjennom 250-nivået, signaliseres videre oppgang opp mot tidligere topper rundt 380 kroner.

Skulle aksjen også klare å bryte opp i gjennom det viktige tekniske motstandsnivået fra tidligere topper i 2015 og 2016, rundt 380 kroner.

Ja så vil det være begrenset med teknisk motstand for videre oppgang for Norwegian-aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Norwegian-aksjen kan i henhold til den langsiktige stigende trenden ha et potensiale til å kunne flerdobles i løpet av de neste par årene nå.

Hvis man synes det virker voldsomt at aksjen skal kunne flerdobles på et par års sikt så kan vi bare vise til to ganger aksjen har mangedoblet seg på så kort tid som bare 1-2 år.

Dette var i hhv. 2009 og 2012/2013 og da aksjen langt over femdoblet seg i hver av disse to periodene (jf. diagram nederst i saken her).

Nå indikerer altså det samlede tekniske bildet for Norwegian-aksjen, og i henhold til den langsiktige stigende trenden for aksjen.

At aksjen nå kanskje kan flerdobles igjen, og gjerne i løpet av så kort tid som bare et par års sikt nå.

Vi hos Aksjeanalyser.com mener Norwegian-aksjen fremstår som en svært spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Dersom aksjen nå klarer å bryte opp i gjennom det nå svært viktige 250-nivået så vil det altså utløses et svært kraftig teknisk kjøpssignal for Norwegian-aksjen, og som da kan fly til himmels.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Norwegian-aksjen siden 2009 og frem til i dag:

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…