27.09.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på BW LPG (BWLPG) og Avance Gas Holding (AVANCE) på Oslo Børs.
 
Begge aksjene er i dag å finne blant vinnerne på Oslo Børs onsdag formiddag med en oppgang i skrivende stund på hhv. 4,39 prosent for BW LPG til 34,50 kroner og 5,34 prosent for Avance Gas Holding til 21,70 kroner
 
Den kraftige oppgangen for aksjene kan nok sees i sammenheng med en svært positiv analyse fra Nordea i dag og hvor de opererer med kursmål for begge disse aksjene som tilsvarer mer enn en dobling fra dagens kursnivåer.
 
Nordea hever kursmålet på BW LPG og Avance Gas til henholdsvis 74 og 45 kroner, melder TDN Finans.
 
Meglerhuset mener vekst i kinesisk import gagner begge selskapene.
 
«Vi forventer en vekst i LPG-import på 10 prosent i Kina per år i 2018 og 2019. Grunnet minimal vekst i eksport fra Midtøsten forventer vi at det økte kinesiske importvolumet vil komme fra USA. Kombinert med en lav flåtevekst burde dette understøtte en bedring av ratene for 2018-19», skriver meglerhuset.
 
BW LPG stiger altså onsdag formiddag med hele 4,39 prosent til 34,50 kroner, mens Avance Gas er opp solide 5,34 prosent til 21,70 kroner.
 
Nordea-analytikerne mener altså med sine oppjusterte kursmål for aksjene til hhv. 74 og 45 kroner at både BW LPG og Avance Gas har potensiale til å doble seg i fra dagens kursnivåer.
 
Avance Gas Holding er for øvrig en av våre 20 favorittaksjer for 2017 hos Aksjeanalyser.com, og presentert for våre betalende medlemmer her i en større analysesak den 25. desember 2016: «Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs«

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Vi har så i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på det tekniske bildet for aksjene til hhv. Avance Gas Holding og BW LPG, og som du kan lese mer om nedenfor her.


Kort om Avance Gas Holding (ticker på Oslo Børs: AVANCE)

Avance Gas opererer i det globale markedet for transport av flytende petroleumsgasser (LPG). Selskapet er en av verdens ledende eiere og operatører av store gasskip (VLGC) med en flåte bestående av fjorten moderne skip.

Du finner mer informasjon om selskapet på deres nettsider her: http://www.avancegas.com/

Teknisk analyse av Avance Gas Holding (AVANCE):

Avance Gas Holding viser en negativ utvikling innenfor en fallende trend (jf. diagram nederst i saken her).

Det er imidlertid tegn til at aksjen kan være i ferd med å bunne ut rundt disse nivåene, og det er etablert et betydelig teknisk støttenivå for aksjen rundt 20 kroner.

Aksjen tester nå motstandsnivået opp mot øvre trendlinje i den fallende trenden, og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Dersom aksjen klarer å bryte opp i gjennom øvre trendlinje i den fallende trenden og opp i gjennom neste viktige tekniske motstandsnivå rundt 26 kroner.

Ja da vil det ved et brudd opp i gjennom 26 kroner utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer nå altså at den kan være i ferd med å bunne ut rundt disse nivåene, og at den kan stå foran en oppgang i tiden fremover.

Det er imidlertid først ved et etablert brudd opp i gjennom 26 kroner at det vil utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Ved et brudd opp i gjennom 26-nivået så vil det i første omgang indikeres videre oppgang opp for å teste neste tekniske motstandsnivå av større betydning for aksjen, og som da vil være opp mot 35 kroner.

Basert på det samlede tekniske bildet for aksjen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com Avance Gas Holding som en spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi ser et mulig potensiale for aksjen opp mot 35 kroner på 6-12 måneders sikt.

Diagram over utviklingen for Avance Gas Holding (ticker på Oslo Børs: AVANCE):


Kort om BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG)

BW LPG er verdens største eier og operatør av store gasskip (VLGC) basert på antall VLCGer og LPG lastekapasitet. Med 35 års operativ erfaring fra LPG shipping og erfarne sjøfolk og ansatte, tilbyr BW LPG en fleksibel og pålitelig tjeneste til kunder. BW LPG er tilknyttet BW Group, et av verdens ledende shippingkonserner. BW Group er involvert i transport av olje og gass, flytende gass infrastruktur, miljøteknologi og dyptvannsproduksjon.

Du finner mer informasjon om selskapet på deres nettsider her: http://www.bwlpg.com/

Teknisk analyse av BW LPG (BWLPG):

BW LPG viser en underliggende positiv tendens, og har etablert en symmetrisk triangel formasjon (jf. diagram nederst i saken her).

Et etablert brudd opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 37 kroner vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen.

Potensialet for aksjen vil ved et slikt brudd opp i gjennom 37-nivået i første omgang være opp mot 47-50 kroner.

Dersom aksjen også skulle bryte opp i gjennom 50-nivået på sikt her så vil det indikeres videre kraftig oppgang for aksjen, og da gjerne helt opp mot tidligere topp fra 2015, rundt 75 kroner.

Basert på det samlede tekniske bildet for aksjen så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com BW LPG som en spennende kjøpskandidat på dagens kursnivå.
Vi ser et potensiale for aksjen opp mot 47-50 kroner på 6-12 måneders sikt.

Diagram over utviklingen for BW LPG (ticker på Oslo Børs: BWLPG):

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Kilde charts: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…