22.09.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på hydrogen-selskapet NEL ASA (ticker: NEL).
 
Nel-aksjen er for øvrig en av Aksjeanalyser.com sine 20 favorittaksjer for 2017, presentert for våre betalende medlemmer her i en større analysesak den 25. desember 2016: «Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs«
 
Nel-aksjen var den gang ved vår positive analyse av aksjen den 25. desember 2016 i 2,06 kroner, mens den nå fredag altså handles rundt 2,62 kroner. Aksjen er således nå opp med 27 prosent siden vi tok inn Nel-aksjen som en av våre 20 favorittaksjer for 2017 hos Aksjeanalyser.com den 25. desember 2016.
 
NEL-aksjen er en av dagens vinnere på Oslo Børs, og er fredag formiddag opp med hele 6,07 prosent til 2,62 kroner.
 
Den kraftige oppgangen for Nel-aksjen fredag kommer etter nyheten om at selskapet vurderes i forbindelse med byggingen av Europas største alkaliske elektrolyseanlegg i Danmark. Du kan lese mer om dette i en sak hos HegnarOnline her i dag: «Nel vurderes til stort prosjekt«

Vi hadde ellers nå nylig en positiv analyse av NEL-aksjen hos Aksjeanalyser.com den 03. september, altså for rundt tre uker siden og som du kan lese her: «Aksjen kan doble seg i rekordfart«
 
Vi skrev blant annet i vår positive analyse av Nel-aksjen den gang:
 
«Det positive tekniske bildet for aksjen indikerer at aksjen har potensiale til å kunne doble seg i rekordfart.
Et etablert brudd opp i gjennom 3,00-nivået vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for Nel-aksjen.
 
Basert på den underliggende positive trenden for aksjen og det samlede positive tekniske bildet for aksjen samt en positiv nyhetsstrøm fra selskapet den senere tiden.
 
Ja så tror vi hos Aksjeanalyser.com at et slikt brudd opp i gjennom det viktige tekniske motstandsnivået rundt 3,00 kroner, og som altså vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen, gjerne nå er nært forestående.
 
Etter den seneste korreksjonen ned for Nel-aksjen så påtreffer aksjen nå et betydelig teknisk støttenivå rundt 2,25-2,35 kroner, og hvor aksjen nå også bør finne god teknisk støtte ved 200-dagers glidende gjennomsnitt (200-dagers glidende gjennomsnitt er i dag rundt 2,25 kroner).
 
Basert på det samlede positive tekniske bildet for Nel-aksjen så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av Nel-aksjen.
Aksjeanalyser.com mener at Nel-aksjen ved et etablert brudd opp i gjennom det viktige 3,00 kroner nivået kan ha potensiale til å kunne doble seg på gjerne så kort tid som i løpet av bare 3-6 måneders sikt.»

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Vi har så i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for Nel-aksjen, og som du kan lese mer om nedenfor annonsen her…

Kort om Nel ASA (ticker på Oslo Børs: NEL)

NEL ASA er det første dedikerte hydrogenselskapet listet på Oslo Børs. Selskapet har sine røtter fra hydrogenaktivitetene til Norsk Hydro, som dateres tilbake til 1927.
 
Nels hovedprodukter er hydrogenproduksjonsanlegg for industri og energiformål, hydrogenstasjoner for transportsektoren, samt lagringsløsninger for fornybar energi. Selskapet har også en rekke patenter relatert til tester for tidlig sykdomsdiagnostisering.

Du finner mer informasjon om Nel ASA på deres nettsider her: http://www.nelhydrogen.com

Teknisk analyse av NEL ASA (NEL):

Nel-aksjen viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og som startet tilbake rundt årsskiftet 2013/2014 (jf. diagram nedenfor).

Videre oppgang signaliseres nå for aksjen både på kort og lang sikt innenfor denne stigende trenden.

I det korte bildet så har aksjen konsolidert mellom et teknisk støttenivå rundt 1,85 kroner, og et teknisk motstandsnivå rundt 3,00 kroner.

Et etablert brudd opp i gjennom 3,00-nivået vil utløse et svært kraftig teknisk kjøpssignal for Nel-aksjen.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Nel-aksjen, og en positiv nyhetsstrøm i fra selskapet så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com at et slikt brudd opp i gjennom det viktige 3,00-nivået gjerne kan komme i løpet av den nærmeste tiden nå.

Vi vurderer således hos Aksjeanalyser.com Nel-aksjen som en svært interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og vi ser et stort potensiale for aksjen både på kort og lang sikt.

På kort sikt (3-6 måneder) så ser vi et potensiale for Nel-aksjen helt opp mot 5,00-5,50 kroner.

På litt lengre sikt så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com at potensialet for Nel-aksjen er opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, opp mot 8,00-10,00 kroner på 12 måneders sikt.

Vi mener således hos Aksjeanalyser.com at Nel-aksjen kan være en doblingskandidat på så kort tid 3-6 måneders sikt.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Nel-aksjen (ticker på Oslo Børs: NEL):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…