20.09.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Statoil-aksjen (ticker på Oslo Børs: STL).

Statoil-aksjen viser nå et svært interessant teknisk bilde, og som indikerer at aksjen kan stå foran et kraftig løft både på kort og lang sikt nå.

Du kan lese mer om dette under vår tekniske analyse i dag av Statoil-aksjen lenger ned i saken her.

Les også vår sak om Questerre Energy (QEC) i går: «Aksje opp 50 prosent – stiger kraftig igjen i dag»

Vi hadde for fire uker siden hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av energiselskapet Questerre Energy Corporation (ticker på Oslo Børs: QEC).

Aksjen stiger kraftig igjen i dag, og er onsdag formiddag opp 5,87 prosent til 8,84 kroner, mens den var i 5,70 kroner ved vår positive analyse for fire uker siden den 20. august, og som du kan lese her: «Aksjen kan nå eksplodere og mangedobles»

Nå bare fire uker senere etter vår positive analyse av Questerre Energy-aksjen så er den nå altså opp med over 50 prosent.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

I dag så har vi altså hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på tungvekteren på Oslo Børs, nemlig Statoil-aksjen (STL), og som du kan lese om nedenfor annonsen her…

Teknisk analyse av Statoil (STL):Medsea-Invest

Statoil-aksjen beveger seg innenfor en veldig stor rektangel formasjon, og som aksjen har beveget seg innenfor helt tilbake til 2005, altså i de seneste cirka tolv årene nå.
 
Aksjen har beveget seg i disse tolv årene mellom et teknisk støttenivå rundt 100 kroner og et teknisk motstandsnivå rundt 215 kroner (jf. diagram nederst i saken her).
 
Et etablert brudd opp i gjennom 215-nivået vil utløse et svært kraftig teknisk kjøpssignal for Statoil-aksjen.
 
Nå er det andre tekniske signaler for aksjen som indikerer at et slikt brudd opp i gjennom det svært viktige tekniske motstandsnivået rundt 215 kroner kan være nært forestående.
 
Statoil-aksjen har nemlig etablert en stor omvendt hode-skulder formasjon nå i løpet av de seneste par årene, og hvor et etablert brudd opp i gjennom motstandslinjen (‘halslinjen’) i denne formasjonen rundt 165 kroner vil utløse et kraftig teknisk kjøpssignal for Statoil-aksjen.

Dersom Statoil-aksjen nå skulle klare å bryte opp i gjennom 165-nivået så vil det i første omgang signaliseres videre kraftig oppgang opp for å teste det svært viktige tekniske motstandsnivået rundt 215 kroner.
 
Det som imidlertid nå indikerer et mulig brudd opp i gjennom 215-nivået for Statoil-aksjen i løpet av de kommende 6-12 måneder er at det ved et slikt kraftig kjøpssignal fra nevnte omvendt hode-skulder formasjon.
 
Ja potensialet for Statoil-aksjen vil fra et slikt kraftig kjøpssignal som vil utløses ved et slikt brudd opp i gjennom 165-nivået, det vil da være helt opp i mot 250-260 kroner på 12 måneders sikt.
 
Så dersom Statoil-aksjen nå, og slik det samlede positive tekniske bildet for aksjen nå signaliseres, klarer å bryte opp i gjennom 165-nivået.
 
Da vil det altså utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for Statoil-aksjen, og som vil indikere et potensiale for aksjen opp mot 250-260 kroner på 12 måneders sikt.
 
Det igjen vil da utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Statoil-aksjen om den bryter slik opp i gjennom det svært viktige tekniske motstandsnivået rundt 215 kroner.
 
Potensialet for Statoil-aksjen vil da ved et slikt brudd opp i gjennom det svært viktige 215-nivået, indikere et potensiale for aksjen helt opp mot 400 kroner på 2-3 års sikt.
 
Statoil-aksjen handles i dag rundt 153 kroner, og aksjen kan således ha et mulig potensiale til å stige med hele 150 prosent på et par års sikt.

Med tanke på de kraftige kostnadskutt selskapet har vært i gjennom de seneste par årene nå i forbindelse med den lave oljeprisen, og hvis vi tenker oss en oljepris som vender betydelig oppover igjen i løpet av de neste par årene.
 
Ja så virker det gjerne ikke så helt usannsynlig at Statoil-aksjen gjerne kan ha et så stort potensiale ved en slik super-mikstur, og at Statoil-aksjen kanskje kan stige helt opp mot 400 kroner på et par års sikt nå.

Les også vår nylige analyse av oljeprisen her: «Oljeprisen over viktig nivå: kan nå stige kraftig«
 
Vi hos Aksjeanalyser.com mener at Statoil-aksjen fremstår som en svært interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og vi tror på et snarlig brudd opp i gjennom 165-nivået, med dertil kraftige tekniske kjøpssignal.
 
Det vil da i første omgang indikeres videre oppgang opp for å teste det svært viktige 215-nivået på 3-6 måneders sikt.
 
Videre så ser vi hos Aksjeanalyser.com altså et mulig potensiale for Statoil-aksjen helt opp mot 400 kroner på 2-3 års sikt.
 
Dersom Statoil-aksjen skulle stige opp mot 400 kroner så vil det da innebære en oppgang på rundt 150 prosent fra dagens kursnivå.
 
Les også vår nylige analyse av en annen av tungvekterne på Oslo Børs, Norsk Hydro her fra den 01. september 2017: «Hydro-aksjen kan tredobles på få år

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Statoil-aksjen siden 2001 og frem til i dag:

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…