19.09.2017 – Vi hadde for fire uker siden hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av energiselskapet Questerre Energy Corporation (ticker på Oslo Børs: QEC).
 
Nå bare fire uker senere så er aksjen opp med nesten 50 prosent.
 
Aksjen stiger kraftig igjen i dag, og er tirsdag formiddag opp hele 7,43 prosent til 8,39 kroner, mens den var i 5,70 kroner ved vår positive analyse for fire uker siden den 20. august, og som du kan lese her: «Aksjen kan nå eksplodere og mangedobles«
 
Questerre Energy-aksjen er nå altså opp med nesten 50 prosent på bare fire uker siden vår positive analyse av aksjen den 20. august, og hvor vi mente aksjen kunne eksplodere.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Vi skrev blant annet i vår positive analyse av Questerre Energy den 20. august 2017:

«Questerre Energy har den seneste uken utløst et kraftig teknisk kjøpssignal.
 
Aksjen har brutt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 5,50 kroner, og det er med dette altså utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for Questerre Energy.
 
Det kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for Questerre Energy-aksjen indikerer i første omgang et potensiale for aksjen opp mot nivået fra slutten av 2016 da aksjen var rundt 9,00 kroner.
 
Fredag endte aksjen i 5,70 kroner, og det kraftige tekniske kjøpssignal som nå er utløst for Questerre Energy-aksjen indikerer altså at aksjen kan ha et potensiale på nesten 60 prosent. Dette gjerne på bare 3-6 måneders sikt.
 
Dersom aksjen skulle bryte opp i gjennom 9,00-nivået så vil et nytt kraftig teknisk kjøpssignal utløses for Questerre Energy-aksjen, og som da kan ha potensiale til å stige helt opp mot tidligere topper fra 2008 og 2010 da aksjen var høyest rundt 30,00 kroner.»

Les også: «Bitcoin kan 100-dobles på tre år«

 

Questerre Energy-aksjen er for øvrig også en av våre 20 favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com for 2017, og som våre betalende medlemmer kunne lese om her i en større analysesak publisert den 25. desember 2016: «Våre 20 favorittaksjer for 2017 på Oslo Børs«
 
Les også om flere andre av våre favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com innenfor energisektoren på Oslo Børs, og som vi presenterte flere av her i en sak den 09. september 2017: «Aksjetipsene som knuste Oslo Børs«

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…