16.09.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på den virtuelle kryptovalutaen bitcoin, og som har hatt en vanvittig oppgang det seneste året.

Ifølge den amerikanske dataguruen og antiviruslegenden John McAfee så mener han, og som du kan lese mer om lenger ned i saken her, at bitcoin kan ha et potensiale til å stige helt opp til en verdi på halv million dollar per bitcoin om tre år.

Når verdien for en bitcoin nå nylig var høyest opp mot 5.000 dollar i begynnelsen av september, så mener altså John McAfee at verdien på bitcoin har potensiale til å kunne hele 100-dobles i løpet av de neste tre årene.

Hvis man synes det virker helt sprøtt at bitcoin ifølge noen skal kunne ha potensiale til å 100-dobles på tre år, ja så anbefaler vi å lese vår sak her om bitcoin fra den 22. mai 2017: «100 dollar investert i 2010 ville vokst til 73 millioner dollar«

Vi var veldig tidlig ute hos Aksjeanalyser.com med positive analyser av bitcoin, og allerede her den 12. desember 2014 skrev vi om at bitcoin kunne stå foran en kraftig oppgang: «Skal Bitcoin kursen til himmels igjen?«

Den gang i desember 2014 var kursen for en bitcoin rundt 350 dollar, mens verdien på en bitcoin nå nylig den 02. september var oppe i nesten 5.000 dollar.

Verdien på en bitcoin har altså hele 14-doblet seg siden vår positive analyse av bitcoin den gang den 12. desember 2014, og for altså nå snart tre år siden.

Vi har siden hatt flere positive analyser av bitcoin hos Aksjeanalyser.com, som for eksempel her den 18. november 2016, altså for snart ett år siden: «Nå stiger Bitcoin til himmels igjen«

Den gang ved vår positive analyse av bitcoin den 18. november 2016 så var kursen for en bitcoin rundt 745 dollar, mens den altså nå i begynnelsen av september hadde steget til nesten 5.000 dollar for en bitcoin.

Det skal lønne seg å være medlem hos Aksjeanalyser.com!

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Les også: «Aksjetipsene som knuste Oslo Børs«

I motsetning til vanlige valutaer som norske kroner eller amerikanske dollar, så er bitcoin helt desentralisert, og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Den seneste uken falt kursen for bitcoin kraftig tilbake fra en topp ved nesten 5.000 dollar per bitcoin den 02. september til lavest en kurs ned mot 3.000 dollar den 15. september.

Bitcoin stupte altså med nesten 40 prosent i løpet av bare rundt en to ukers periode nå i begynnelsen av september.

Selv om bitcoin-kursen nå falt kraftig tilbake i første del av september, så har den opplevd en eventyrlig vekst i det siste året. Kursen lå på rundt 600 dollar for ett år siden, og i begynnelsen av september var kursen for en bitcoin altså like under 5.000 dollar.

Fredag steg imidlertid bitcoin kraftig igjen, og kursen er videre noe opp lørdag formiddag, og handles i skrivende stund lørdag 16. september rundt 3.825 dollar.

Det kraftige fallet for bitcoin de første to ukene i september kom blant annet etter nyheten om at tilsynsmyndigheter i Kina skal regulere bitcoin strengere.

Kursen har også gått ned etter at BTC China, en av Kinas største handelsplasser for bitcoin, annonserte at de vil stoppe trading innen slutten av måneden på grunn av kinesiske tilsynsmyndigheters planer for digital valuta. Avgjørelsen kom etter at den kinesiske sentralbanken har innført restriksjoner på handel.

Ifølge Bloomberg foregår 23 prosent av all bitcoin-trading i Kina. Byrået skriver at nedturen valutaen nå opplever er den som har vart lengst på over et år.

Det er nå svært delte meninger om veien videre for bitcoin.

Jamie Dimon er en av de mest respekterte toppsjefene i den amerikanske finanssektoren, og som er leder hos J.P Morgan Chase & Co. Han gikk nylig til angrep på den digitale valutaen.

Bitcoin vil før eller senere kollapse. Det er ren svindel. Det er verre enn tulipankrakket. Dette vil ikke ende bra, sa Dimon.

Du kan lese mer om dette i en artikkel hos DN den 13. september her: «Bitcoin-kursen stuper«

Verdien på en bitcoin kan stige til en halv million dollar om tre år:

Ikke alle er enige med Dimon, og dataguru og antiviruslegenden John McAfee mener at en bitcoin om tre år kan være verd en halv million dollar

Den amerikanske dataguruen og antiviruslegenden John McAfee reagerer på Dimons advarsler mot bitcoin.

McAfee ble i fjor toppsjef for MGT Capital Investments.

Det faktum at bitcoin konstant vokser både i bruk og i verdi har noe å si.

Det kommer sikkert til å stige og falle, som alle nye teknologier, men det er absolutt ikke svindel, sier McAfee til CNBC.

John McAfee ble søkkrik da han i 1994 solgte antivirusselskapet han hadde grunnlagt, og som i tillegg bar hans navn, og som ble ensbetydende med virusbekjempelse innen databransjen.

McAfee tror altså den digitale valutaen skal stige videre i verdi og om tre år tror han en bitcoin vil være verd en halv million dollar. Blant annet som følge av at valutaen er enkel å bruke.

Han viser til at prisen på en bitcoin var 2.900 dollar for to måneder siden, og at «alle» da mente at det måtte være toppen. Siden steg verdien opp til nesten 5.000 dollar.

Les mer om dette og hør intervju med John McAfee på CNBC her: «John McAfee challenges Jamie Dimon’s bitcoin skepticism«

Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for bitcoin, og som du kan lese mer om nedenfor her.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

Kort om Bitcoin:

Bitcoin er en virtuell internettvaluta.
 
Medsea-InvestI motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund så er bitcoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.
 
Bitcoin er en virtuell valuta som oppsto på tampen av det forrige tiåret, og er basert på avansert kryptografi. Valutaen «utvinnes» i et begrenset tempo, hvilket skal hindre ukontrollert inflasjon.
 
Pengene «utstedes» ved at et dataprogram lager nye Bitcoin. Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.
 
Brukerne kan generere nye Bitcoin ved å utføre «mining», gruveutvinning, dette ved å stille datakraft tilgjengelig for nettverket.

Du kan lese mer om Bitcoin på Wikipedia her…

Teknisk analyse av bitcoin:

Bitcoin viser altså en sterk utvikling og innenfor en bratt stigende trend.

Den seneste korreksjonen ned er foreløpig ikke annet enn en naturlig korreksjon ned innenfor denne bratt stigende trenden.

Slik det var for eksempel en tilsvarende kraftig korreksjon ned innenfor den bratt stigende trenden for bitcoin rundt juni-juli da kursen falt i fra en topp rundt 3.000 dollar og ned mot 1.800 dollar, for så å stige helt opp mot 5.000 dollar i begynnelsen av september.

Det som vil kunne endre det positive tekniske bildet for bitcoin vil være om kursen skulle falle under 3.000 dollar nivået, og etablere seg under det nivået.

Inntil dette eventuelt måtte skje så signaliseres en videre sterk utvikling for bitcoin på både kort og mellomlang sikt.

I henhold til den stigende trenden som bitcoin beveger seg innenfor så signaliseres i første omgang et potensiale for bitcoin opp mot 6.000-7.000 dollar på gjerne så kort tid som 3-6 måneders sikt.

Når en bitcoin i dag handles rundt 3.825 dollar så indikerer nå altså det samlede positive tekniske bildet for bitcoin at den kan nær dobles fra dagens nivå, og det gjerne i løpet av så kort tid som bare de neste 3-6 måneder.

Ifølge den amerikanske dataguruen og antiviruslegenden John McAfee så mener han som nevnt i saken her at bitcoin kan ha et potensiale til å kunne stige helt opp til en halv million dollar per bitcoin om tre år.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over utviklingen for bitcoin (USD):

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…