14.09.2017 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på bore-og oljeservicekonsernet Odfjell Drilling (ticker: ODL) på Oslo Børs.

Vi hadde nylig hos Aksjeanalyser.com den 29. august 2017 en positiv analyse av Odfjell Drilling og som du kan lese her: «Storbank tror aksjen er rigget for kursfest«.

Odfjell Drilling er uten tvil en av de aller mest populære norske riggselskapene blant investorer og analytikere, og ikke minst blant andre riggselskaper.

Odfjell Drilling er blant flere analytikere nevnt som en av de heteste oppkjøpskandidatene blant riggselskapene. Du kan lese mer om dette i blant annet en sak hos HegnarOnline her fra 31. august 2017 : «Brennhet oppkjøpskandidat får tommelen opp av analytikerne«

Odfjell Drilling har nå alle sine fire semi-rigger i arbeid til begynnelsen av 2019 dersom alle opsjoner utøves.

Et annet tegn på riggselskapets popularitet også blant kundene er kontrakten som ble tildelt av Total for en tid tilbake for bruk av den 2010-bygde 6. generasjons-riggen «Deepsea Stavanger» i Sør-Afrika.

Denne kontrakten gjelder boring av én brønn med opsjon på ytterligere én brønn. Kontraktsverdien er på inntil 55 millioner dollar inkludert mobilisering/demobilisering.

Oppstart er her forventet mellom juni 2018 og april 2019, avhengig av når den er ferdig med sin nåværende kontrakt på Wintershall på Maria-feltet i Norskehavet.

Total kunne valgt hvilken rigg de ønsket i hele verden for dette arbeidet, men de valgte altså «Deepsea Stavanger», sier konsernsjef i Odfjell Drilling, Simen Lieungh til nyhetsbyrået TDN Finans på dagens Pareto-konferanse.

Det er svært få rigger som kan arbeide i dette området, og potensialet for oss her nede er massivt, sa Lieungh videre til nyhetsbyrået TDN Finans på gårsdagens Pareto-konferanse (som finner sted nå 13.-14. sep. 2017).

Vi har altså i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på det tekniske bildet for denne svært så populære rigg-aksjen på Oslo Børs, Odfjell Drilling (ticker: ODL), og som du kan lese om lenger ned i saken her.

Odfjell Drilling var for øvrig en av Aksjeanalyser.com sine 15 favorittaksjer i energi-sektoren på Oslo Børs på 6-12 måneders sikt presentert i en større analysesak for betalende medlemmer av Aksjeanalyser.com her den 04. desember 2016: «Våre 15 favorittaksjer innen energi-sektoren på Oslo Børs«

Odfjell Drilling-aksjen var den gang den 04. desember 2016 i 14,00 kroner, mens den i dag endte i 27,30 kroner.

Odfjell Drilling-aksjen har således da nesten doblet seg siden den gang, og har nå steget med solide 95 prosent, og siden vi tok den med hos Aksjeanalyser.com blant våre 15 favorittaksjer innen energi-sektoren på Oslo Børs i en større analysesak for våre betalende medlemmer den 04. desember 2016.

Vi skrev i vår tekniske analyse av Odfjell Drilling-aksjen den gang i vår større analysesak den 04. desember 2016 med våre 15 favorittaksjer i energi-sektoren på Oslo Børs:

«Odfjell Drilling viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend, og videre kraftig oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.
 
Det er nå lite teknisk motstand for aksjen videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den bratt stigende trenden, opp mot 20,00 kroner på 1-3 måneders sikt.
 
Potensialet for aksjen, og i henhold til den bratt stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor nå, er i første omgang opp mot 20,00 kroner på 1-3 måneders sikt.
 
På 6-12 måneders sikt så kan aksjen ha potensiale for å kunne stige helt opp mot 25,00-30,00 kroner.
 
Fredag endte aksjen i 14,00 kroner, og aksjen kan således ha potensiale til å kunne doble seg på 6-12 måneders sikt fra dagens kursnivå.»
 
Les også om våre nye favorittaksjer hos Aksjeanalyser.com innenfor energi-sektoren på Oslo Børs, og som vi presenterte i en sak nå nylig her den 09. september 2017, og hvor Odfjell Drilling fortsatt er med blant våre 15 favorittaksjer innenfor energi-sektoren på Oslo Børs for de neste 6-12 måneder: «Aksjetipsene som knuste Oslo Børs«

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Så har vi altså hos Aksjeanalyser.com i dag sett nærmere igjen på riggselskapet Odfjell Drilling, og hva det tekniske bildet for aksjen indikerer om den videre kursutviklingen for aksjen i tiden fremover.

Du kan lese mer om dette i vår oppdaterte tekniske analyse av Odfjell Drilling-aksjen i dag nedenfor annonsen her…

Medsea-Invest

Kort om Odfjell Drilling (ticker på Oslo Børs: ODL):

Odfjell Drilling is an integrated offshore drilling and oil service company with more than 40 years experience, which in addition to owning and operating a fleet of high quality harsh and ultra-deepwater mobile offshore drilling units, has substantial presence in platform drilling, engineering and well services. The company has more than 3,000 employees and is present in several regions worldwide supporting a client base primarily consisting of major oil and gas Companies.

Du finner mer informasjon om Odfjell Drilling på deres nettsider her: http://www.odfjelldrilling.com/

Teknisk analyse av Odfjell Drilling (ticker: ODL):

Odfjell Drilling viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend (jf. diagram nederst i saken her.

En videre sterk utvikling for aksjen signaliseres både på kort og mellomlang sikt innenfor denne stigende trenden som startet rundt midten av 2016.

Aksjen utløste et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for en tid tilbake da den brøt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 20-21 kroner.
Onsdag endte aksjen altså i 27,30 kroner.

Det er nå lite teknisk motstand videre oppover for Odfjell Drilling-aksjen før opp mot tidligere topp fra 2013/2014 da aksjen var rundt 35-45 kroner.

Basert på det samlede svært positive tekniske bildet for Odfjell Drilling-aksjen så gjentar vi i dag hos Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen.

Vi har kursmål for aksjen ved 35,00 kroner på 1-3 måneders sikt, og ved 45,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Nå kan du få 1-års medlemskap hos Aksjeanalyser.com, SignalListen.com, og BullogBear.no, og tilgang til alle våre analyser m.m. for KUN 1.998,-!

 

Les også vår analyse av oljeprisen nå nylig den 06. september her: «Oljeprisen over viktig nivå: kan nå stige kraftig«

Les også vår analyse av Oslo Børs nå nylig den 07. september her: «Oslo Børs kan stige 3 x normalt«

Nå er tiden inne for å kjøpe bolig i Spania – Finn din drømmebolig i Spania her (Nye leil. fra kun 89.000 Euro) [sponset lenke]:

Diagram over kursutviklingen for Odfjell Drilling-aksjen (Ticker på Oslo Børs: ODL):

Kilde chart: vikingen.se

Husk også å ha lest vår Disclaimer her…